Maminka.cz
Maminka v porodnici
Více
Maminka roku
Zdraví
Diskuze
Než otěhotníte
Jídlo a recepty
Poradny
Těhotenství
Slavní rodiče
Mateřská a rodičovská
Porod
Láska a vztahy
Čtenářské testy
Děti
Dílnička
Vtipné děti
Porodnice
Videa
Předplatné
Těhotenství
Porod
Děti
Podcasty
Premium
Čtení pro děti
Mateřídouška
Sluníčko
Přihlásit se
Hledat
Hledat
Maminka.cz
Jen pro tatínka
VIDEO: Naučte se uplést tradiční pomlázku
Kateřina Hradová
25. 3. 2016
Velikonoce jsou tu a s nimi krom jiného pondělní pomlázka, zvyk známý už od pohanských dob. Naši předkové věřili, že je-li dobře provedená, dokáže zázraky – omladí děvčata a ženy na celý další rok. Než vyrazíte na proutky k vodě, podívejte se, jak se taková pomlázka plete.
[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY!
Chci newsletter!
]
Zvětšit video
Jen pro tatínka
Témata:
Jen pro tatínka
,
Vid
Mohlo by vás zajímat
{{values.mainCategory}}
{{values.title}}
Mimibazar
Zázračná jedlá soda – pro zdraví, krásu i domácnost
5 způsobů, jak přimět děti víc číst
Věci, které bychom neměli tolerovat. Především u sebe.
Večeře za 10 minut! Vyzkoušejte recept na vynikající těstoviny ´cacio e pepe´
Makovec
Jahodový dort s mascarpone
Video
VIDEO: Vyvolávaný porod: Jaké metody se používají a jak je to s bolestí?
Tereza Víchová
Maminka v porodnici
Další videa
Horoskopy
Beran
Býk
Blíženci
Rak
Lev
Panna
Váhy
Štír
Střelec
Kozoroh
Vodnář
Ryby
Napište nám
|
Redakce
|
Inzerce
|
Témata
Linda Rybová: Od éterické baletky a pohádkové princezny až po nestárnoucí herečku
Natáčení pokračování Teorie tygra odloženo: Strach o Bartošku!
Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!
Velikonoční nádivka trochu jinak: Zkuste nádivkové muffiny s cuketou
Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí, které si vyberete?
Jak si děti předávají nemoci a jak tomu zabránit? Pozor na půjčováním hraček
Rolins skřípe zuby! Nedvěd zpět u bývalky, dcera vrní blahem
Vypadalo to nadějně a teď se neozývá? Odhalte důvod podle znamení zvěrokruhu
Anička Slováčková bojující s rakovinou: Chystá velkou cestu
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?