Maminka.czJen pro maminku

Tchibo je více než káva. Tento týden také pestré prádlo!

Reklama 31.  1.  2011
Pestré prádlo na www.tchibo.cz.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět, plný inspirace? Tento týden například pestrou mozaiku barevného spodního prádla a výrobků na doma.

Každý týden nový svět

V průběhu celého roku vám Tchibo každý týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které zaujmou designem, kvalitou i funkcí. Témata jednotlivých kolekcí Tchibo pokrývají všechny oblasti každodenního života.

Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Nezapomínáme ani na módu, proto pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

Pestrost šitá na míru!

Nuda patří včerejšku! Pestré prádlo, to je náš triumf, se kterým se zimní dny stanou veselejšími. Těšte se na praktické oblečení, které se hodí na spaní i na relaxaci – a svými svěžími barvami a vtipnými proužky budete kolem sebe šířit spoustu dobré nálady. Vyzkoušejte a kombinujte jednoduše všechno, co v šatníku najdete – dosáhnete tak vždycky nových, originálních kombinací, kterých je škoda, aby se schovaly pod peřinou.

Tento týden doporučujeme:

Variabilní podprsenku lze nosit třemi způsoby: s ramínky vedenými za krkem, se standardními ramínky a s překříženými ramínky. Bezešvé tvarované košíčky s kosticemi. Ze směsi bavlny a elastanu. Dvě podprsenky v sadě (růžová a proužkovaná anebo fialová a proužkovaná) objednáte tento týden v e-shopu tchibo.cz za cenu 399 Kč. Tuto sadu podprsenek vhodně doplníte sadou kalhotek ve stejné barevné kombinaci.

Dámský oboustranný župan s kapucí a opaskem na zavazování. Na každé straně jiný vzor - z jedné strany proužkovaný a z druhé puntíkovaný v kombinaci šedého melíru a fialové brvy. Župan je z čisté bavlny a je velice příjemný k pokožce. Objednejte se jej za cenu 499 Kč.

Kolekce Tchibo pro tento týden nezapomíná ani na pány a kluky. Pánské pyžamo z čisté bavlny jim bezesporu udělá radost. Dvoudílnou sadu tvoří proužkovaný vršek s olemovanými postranními rozparky a šedé kalhoty s komfortním rovným střihem a zavazovací šňůrkou za cenu 499 Kč.

Pestrá směsice pro každý vkus

Petrolejové triko a bílé kalhotky, košilka s fialovým proužkem, nebo raději dlouhé kalhoty v kombinaci šedé a růžové? S nočním a domácím prádlem z kolekce Tchibo máte dovoleno vše, co Vás jen napadne! Sestavte si svou naprosto unikátní kombinaci jednoduše podle aktuální nálady. Nebo radši hned dvě …

Získejte kupón na 109 Kč pro první objednávku!

V e-shopu tchibo.cz si můžete objednat newsletter a žádná novinka Vám neuteče. Každou středu Vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou platné pouze pro nákup v e-shopu. A aby bylo Vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru Vám automaticky zašleme uvítací email s kupónem na 109 Kč! Přihlásit k odběru se můžete zde: registrace k odběru newsletteru.

Témata: Jen pro maminku