Maminka.czPorod

Hledáte tu nejlepší porodnici? Naše databáze vám poradí!

LH 22.  6.  2012
Hledáte tu nejlepší porodnici? Naše databáze vám poradí!
Plánujete miminko? Už máte vybrané jméno, obstaranou výbavičku a připravený pokojíček? To nejdůležitější se ale skrývá ve výběru porodnice. Místa, kde vaše děťátko poprvé spatří svět. Určitě si přejete, aby den D probíhal co nejpříjemněji a v klidu, proto je dobré věnovat výběru dostatek času a ujasnit si, co je pro vás prioritou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na Maminka.cz funguje praktický pomocník, který vám tuto důležitou volbu usnadní. Databáze porodnic celé České republikys téměř stovkou porodnických zařízení.
Vybírat si můžete podle regionu, možnosti volby porodní polohy, odběru pupečníkové krve, hodnocení a mnoha dalšího. Až si najdete tu pravou, přejděte na podrobné informace. Poskytnou vám základní údaje, jako je: adresa, jméno primáře, kontaktní údaje a návštěvní hodiny.

Určitě oceníte fotografie, na kterých bývá zachycen interiér, předporodní kurzy a podobně. Podle ceníku služeb si snadno spočítáte, na kolik vás přijde cvičení, předporodní kurz a přítomnost tatínka u porodu. Pokud to nemocnice uvádí, naleznete zde i ceny za pokoje podle počtu lůžek.

Nic se nevyrovná osobní zkušenosti: U každé nemocnice hodnotí čtenářky přidáním „dudlíků“, jak byly spokojeny. Nejlépe hodnoceným místem se stala Nemocnice v Jablonci nad Nisou.

Komentáře poskytují prostor pro obsáhlejší vyjádření. Uživatelky se nejčastěji svěřují s prožitky na sále, přístupem lékařů a sester… Milý personál je něco, co by si každá rodička přála a mnohé maminky se také právě podle tohoto kritéria rozhodují.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, pořad, NEJ, Nejlepší porod, Data, Pořadí, Náš, Databáze, Praktický pomocník, Pór