Maminka.czSlavné maminky

Těhotná Monika Marešová má jasno: Miminko bude oblékat do neutrálních barev. Které další slavné maminky nekupují růžovou nebo modrou?

Dita Mrázková 26.  11.  2021
Růžová nebo bleděmodrá? Ani náhodou! Žena známého moderátora není typ, který preferuje výrazné barvy v oblékání, a podle toho bude vypadat i výbavička pro miminko. Které další známé maminky se také rády obejdou bez typicky holčičích či klučičích barev?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Málo platné, když oznámíte, že čekáte kluka, určitě někdo přispěchá s modrým bodýčkem a v případě holčičky padne logicky volba na růžovou. Čím dál více maminek se ale genderovým stereotypům brání. Které známé ženy své děti neoblékají do klasiky?

Monika Marešová

Nedávno ukázala na dovolené své bříško a přiznala, že přibrala zatím sedm kilo. Manželka známého moderátora pohlaví svého miminka zatím nezná, s Leošem se dohodli, že se nechají překvapit až v den D. Výbavičku bude pořizovat v neutrálních barvách a nic by se neměnilo, i kdyby věděla, jestli čeká kluka, nebo holčičku. "Musím říct, že bych stejně nakupovala barvy jako šedou, béžovou, bílou, i kdybych pohlaví znala. Kdo mě zná, ten ví, že pokud by to byla holčička, růžová by stejně nebyla," řekla Monika v rozhovoru pro Super.cz

GALERIE: Monice Marešové těhotenství neskutečně sluší! Kterým dalším známým maminkám požehnaný stav přidal na kráse?
Témata: Děti, Slavné maminky, Miminko, Životy slavných, Instagram, Dcera, Krása a styl, Móda, Dětská móda, Monika Marešová, Meda, Renata Langmannová, Veronika Hejlíková, Zuzana Stráská, Maminka, Známý moderátor, Mareš, Mód, Element, Barva, Renata, Leoš, Gender, Moderátor, Oblékání, Oblečení a móda na Heureka.cz