Těhotná v USA: Až se narodí, budete uvažovat o obřízce?

Martin 19. 4. 2017 12:27
Vy tedy máte starosti. Jednoduše mu ji nedělejte, udělat se to dá kdykoliv později. Takže když bude chtít, může si to pak nechat udělat, bude to jeho rozhodnutí.
Jirka 19. 4. 2017 21:42
Prznenci deti
Vojta 29. 4. 2017 09:47
Nečekaný závěr. Syn vám jednou poděkuje a určitě se může v budoucnu rozhodnout sám. Navíc bude i lepší očkování proti HPV atd. Pro dítě 0-15 let naprosto nesmyslný, doživotní, nevratný, zmrzacujici, znásilnujici zákrok.
Obřezávání synů vyvolává nenávist k matkám. Akorát jste moc nepotěšila české feministky, cirkumfetisistky, negramotnou lůzu, pedofily a další českou elitu, co to děla v čr.
Vojta 29. 4. 2017 23:37
Každý takový článek má na matky v čr nějaký vliv. Je to o svobodě a lidských právech od narození.
10. 8. 2017 11:09
👍🏼
Lukáš 18. 2. 2018 22:54
V ČR legislativa neumožňuje rutinní (bezdůvodné, neterapeutické) cirkumcize u dětí. Zákroky u dětí musí být NEZBYTNÉ a musí mít PŘÍMÝ PROSPĚCH. Proto nechápu počínání časopisu Maminka v souvislosti s dlouholetými "náznaky reklamy" na tyto bezdůvodné zákroky u nejmenších dětí, které mohou mít závažné urologické, sexuální a psychické následky.
Antonin Vlas 24. 10. 2019 15:15
Žel, legislativa v ČR to umožňuje, vím dokonce o dětském chirurgovi, který to má v internetové reklamě. Mimoto, on jako lékař jednoho význačného sportovního mužstva musí mít peněz hodně moc ale je mu to málo, tak musí rejžovat i na tomto. Kdyby tu byl k dispozici smajlík - poblion, tak ho sem hned dám. Od zdejší redakce to nevidím jako náznaky reklamy ale vidím to jako projev neznalosti. Ještě se asi nepotkaly s případy mužů, kterým ta obřízka zničila jejich sexuální život. Uvedu tu můj jeden z prvních případů ze dnes už zaniklého fóra, který jsem si ale naštěstí uložil. Pak jsem tu problematiku začal do hloubky studovat a posléze jsem svůj názor na zmrzačující amputaci předkožky - obřízku, o celých180°:

"novel2007: @Anarxik: 1) Nic o obrizce nevis, 2) Jsi zena a nemuzes to posoudit z muzskeho pohledu, 3) Ja jsem muz, ktery obrizku podstoupil v dospelosti a dobrovolne, takze muzu posoudit ... a rikam, ze je to opravdu brutalni rozdil v prozitku - po obrizce skoro nic, proto delsi vydrz. Nejsem sam, existuje rada vedeckych studii, ktere to dokazuji. 4) Vetsina chlapu, co tady chodi byli obrezani ze zdravotnich duvodu, proto nemuzou srovnat, 5) Obrizka v USA je spise byznys, vsak uz procenta obrezanych v USA klesaji. ... Tak tu prosimte netvrd nesmysly, kterym nerozumis .

A nyní profil toho dotyčného:

Muž z Moravskoslezského kraje, kolem 30 let

Nechal jsem se obrezat jen kvuli vam, holkam, a pripravit se tak temer o veskery prozitek ze sexu, protoze se vam to libi, a mate rady obrezane muze. Doufam, ze to alespon nektera z vas oceni ."
7