Maminka.czTěhotenství

Těhotná žena se nechala nafotit s rojem včel. Z těchto fotek až mrazí

redakce 7.  9.  2017
Nastávající maminka Emily Mueller se nebojí ničeho. V těhotenství se nechala nafotit s rojem včel na břiše. A těmito fotografiemi doslova šokovala internet. Také vám při pohledu na ženu obsypanou bzučícím hmyzem naskakuje husí kůže?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud Emily Mueller toužila po hodně originálních těhotenských fotografiích, povedlo se. Takové opravdu hned tak někdo nemá. Možná to ale celé byl promyšlený marketingový tah – s manželem totiž pracují ve společnosti "Mueller Honey Bee" v Ohiu a od roku 2015 zachraňují včelstva. 

Krásné a originální mateřské fotky PŘED a PO. Inspirujete se?

Jedním z hlavních úkolů firmy je přemisťování včelích kolonií. I na fotografiích má na sobě Emily roj včel, který zachránili v parku. Společně s manželem pak vyrábějí med a různé včelí produkty. Takže ať to bylo tak či tak, určitě dělají užitečnou práci a my jim fandíme. 

Kolik žihadel během focení Emily dostala, můžeme jenom hádat. 

Snímky jsou prací fotografky Kendrah Damis a její práci můžete najít i na jejích facebookových stránkách. Zajímalo by nás, jestli u včel pracovala v ochranném oděvu. 

První pomoc při bodnutí vosou a včelou? Chlazení a antihistaminika. Dejte pozor i na alergie
Pozor na žihadla!
Dítě je na světě

Pozor na žihadla!

GALERIE: Úžasné obrázky mateřství ze zvířecí říše
Princ George šel poprvé do školy jen s tátou Williamem. Kate trápí ranní nevolnosti
Témata: Zdraví, Těhotenství, Miminko, Od těhotenství k porodu, žena, Těhotná žena, Facebooková stránka, Mráz, Fotografie, Roj, Hlavní úkol, Husí kůže, Včela, Fotka, Zen, Ohio, Zdraví na Heureka.cz