Maminka.czNovorozenec

Těhotné celebrity na obálkách časopisů, které se nebály odhalit

LH 20.  1.  2013
Těhotné celebrity na obálkách časopisů, které se nebály odhalit
Když se v roce 1991 objevila na obálce prestižního časopisu Vanity Fair nahá Demi Moor v sedmém měsíci těhotenství, spustila tím doslova lavinu. Z odvážného snímku fotografky Annie Leibovitz, který nazvala More Demi Moore, se stal nový fenomén, který následovala řada dalších těhotných celebrit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V roce 2007 nafotila obálku pro stejný magazín také česká supermodelka Eva Herzigová. Narozdíl od Demi se na titulce neobjevila úplně nahá, ale v prádle a světříku. Rodačka z Litvínova je nyní potřetí těhotná.

Naproti tomu německá modelka Claudia Schiffer se pro nafocení rozhodla až při očekávání třetího potomka v červnu roku 2010.

Z dalších slavných jmen, které se svoje zakulacené bříško rozhodly ukázat světu, můžeme jmenovat například Cindy Crawford, Monicu Bellucci, Britney Spears, Celine Dion a další.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Celebrity, Céline Dion, Britney Spears, Eva Herzigová, Cindy Crawford, Supermodelka, Čas, Cindy, Céline, Obálka, Britney, Litvínov, Časopis, Obal