Maminka.czSlavné maminky

Těhotné hvězdy 2019: Které se nebála odvázat a které to nejvíc slušelo?

kog 3.  1.  2020
Zpěvačka Ewa Farna, herečka Tereza Ramba Voříšková nebo bývalá tenistka Lucie Šafářová. Ty všechny byly těhotné v roce 2019. Připomeňme si slavné české a slovenské dámy s bříškem. Které to slušelo nejvíc? A která se nebála vzít si na sebe odvážnější šaty?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pojďme se ohlédnout za uplynulým rokem a podívejme se na nastávající maminky, které očekávaly přírůstek do rodiny právě v roce 2019. Většina z nich už se ze svého miminka raduje, některé však na příchod nového člena rodiny teprve čekají. Které to jsou? 

Lucie Šafářová porodila: Vítej v naší rodině, Leontýnko, píše Plekanec

Zatímco některé ženy se dočkaly prvního potomka – například již zmíněná Ewa Farna porodila syna Artura, tenistka Lucie Šafářová dceru Leontýnku nebo blogerka Nikol Moravcová dceru Violet. Jiné známé maminky se budou brzy radovat již z druhého potomka. Herečka a spisovatelka Marie Doležalová očekává přírůstek do rodiny na jaře, rok a půl stará holčička Alfréda se tak dočká sourozence. Stejně tak syn herečky Anety Krejčíkové, Ben, se může těšit na bratříčka nebo sestřičku. Také herečka Andrea Kerestešová Růžičková už je maminkou dvou dětí. Ke staršímu Tobiášovi na přelomu roku přibyl mladší Jáchym. 

Marie Doležalová: Celé léto jsem tajila, že znovu čekáme zázrak

Herečka Marika Šoposká už dvojnásobnou maminkou je. Na podzim přivedla na svět druhého syna Vincenta. A z čtyřletého Benedikta je tak rázem velký brácha. Co nevidět by měla porodit také její kamarádka, která s ní psala blog Sedmilhářky, Berenika Kohoutová. V rozhovoru pro lednovou Maminku prozradila pohlaví miminka i to, jak se těší na porod.

Lednovou Maminku zdobí těhotná Berenika Kohoutová. Už ji máte?
Témata: Těhotenství, Galerie, Slavné maminky, Mateřství, Těhotenství týden po týdnu, Jáchym, Violet, Marie Doležalová, Aneta Krejčíková, Ewa, Syn, Leontýnka, Syn Artur, Sedmilhářky, Herečka, Bývalá tenistka, Andrea Kerestéšová, Ewa Farna, Nikol Moravcová, Alfréd, Přelom roku, Maminka, Tenistka, Těhotná žena, Lucie Šafářová