Maminka.czInstagram

Tenistka Lucie Plekanec Šafářová porodila. Syna si pár dní nechali jako sladké tajemství

Simona Formánková 10.  5.  2022
Sportovní rodina tenistky Lucie Šafářové a hokejisty Tomáše Plekance se před pár dny rozrostla o dalšího člena. Dvouleté Leontýnce se narodil malý bratříček Oliver. "Vítej v naší rodině," napsal na svůj instagramový profil pyšný tatínek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jen pár dní před porodem se Lucie Šafářová na sociálních sítích podivovala nad dokonalostí přírody a tím, jak vzniká život. Od tečky na ultrazvuku až po tu kouzelnou chvíli, kdy poprvé řekne: "Mám tě ráda, mami." A nyní už je jejich druhý společný poklad na světě. Malý Oliver přišel na svět před pár dny, ale rodinka se rozhodla mít jeho přítomnost chvíli jako tajemství. 

"Malý bráška už je s námi! Vítej v té naší sportovní rodině, Oliverku! Jsme moc šťastní, že tě máme!" napsala pyšná maminka k instagramové fotce obou dětí. Lucie také nezapomněla poděkovat všem, kteří jí pomohli přivést na svět zdravé dítě. "Velké díky Porodnici na Obilním trhu, úžasné porodní asistentce Evě Štenclové i panu docentu Unteitigovi za skvělou péči."

Ještě než se Lucie na Štědrý den podělila se svými fanoušky o novinku, že je těhotná, fotili jsme ji společně s Leontýnkou na titulní stranu našeho časopisu. Ve velkém rozhovoru se rozpovídala nejen o tom, jak s dcerou tráví společný čas. Padla dokonce i otázka na další miminko. Její partner má z předešlého vztahu se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou dva syny. Ona však přiznala, že by klidně ještě jedno dítě do rodiny rádi přivítali. 

Video: Lucie Plekanec Šafářová pro časopis Maminka

Témata: Porod, Slavní rodiče, Novorozenec, Rodina, Mateřství, Slavné maminky, Slavní tatínci, Miminko, Instagram, Syn, Dítě je na světě, Lucie Vondráčková, Tenistka, Tomáš Plekanec, Lucie Šafářová, Šafářová, Lucie, Tajemství, Leontýnka, Docent, Luci, Sla, Lucie Plekanec Šafářová