Maminka.czSlavné maminky

Tenistka Serena Williams rozjela trend, který hýbe Instagramem: Mámy milují oblékat dcery coby své věrné kopie!

Dita Mrázková 22.  11.  2021
Přijde vám podivné, že by vaše malá princezna s vámi vyrazila na nákup nachlup stejně vystajlovaná jako vy? Inspirujte se nejen slavnou tenistkou a dalšími celebritami, ale i "obyčejnými" mámami, z nichž jedna dobyla Instragram a díky tomuto koníčku začala i slušně vydělávat!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Christy Orveland pracovala před lety jako číšnice a musela se hodně otáčet. Měla malou dcerku a peněz neměly nazbyt. Když byly malé Elle tři roky, dala její máma na Instagram z legrace společnou fotku, na které byly obě ve stejném oblečení. Fotografie měla velký ohlas, a tak Christy přidávala postupně víc a víc fotografií. 

A tak se staly dvě blondýnky s pomněnkovýma očima hitem a Christy díky tomu začala vydělávat. "Obě milujeme vymýšlet a zkoušet nejrůznější outfity. Samozřejmě nevím, jak dlouho to bude Elle připadat zajímavé, teď je ale nadšená a z toho jsem šťastná,“ svěřila se mladá maminka.

VIDEO: Podzimní a zimní trendy: Jaké svetry ovládly přehlídková mola?

 

Další máma Dominique jednou náhodně oblékla svou mladší dceru Penny do stejného pruhovaného trička a v tom samém okamžiku vyšla z pokoje v pruhovaném triku i starší dcera Amelia. "A tak nás napadlo sdílet tyhle holčičí outfity a nápad byl na světě," řekla Dominique.

Madonna, Demi Moore či Reese Witherspoon na retro fotkách: Která z náctiletých dcer je své matce nejvíce podobná?

Obě mámy dost možná inspirovala právě Serena, která styl "jaká matka, taká Katka" zavedla hned po narození své dcerky Alexis. A jak vidno, měla skvělý tah na branku! Společné outfity s dětmi prostě letí, pomáhají a můžou být inspirací i pro vás.
V naší galerii jí najdete víc než dost!

 
 
Témata: Děti, Slavné maminky, Životy slavných, Instagram, Dcera, Móda, Dětská móda, mladá maminka, Serena Williams, Kopie, Tenistka, Odívání, Věrná kopie, Alexis, Instragram, Serena, Serena Williamsová, Katka, Celebrity, Penn, Amelio, Penny, Trend, Máma, Christy, Oblečení a móda na Heureka.cz