Maminka.czKojenec

Tereza Kostková předvedla perfektní postavu v plavkách

Alka Hájková 29.  2.  2012
Děti slavných herců a režiséra seriálu Cesty domů si přišly užít sobotní odpoledne do aquaparku. Největší atrakcí pro ně byly klouzačky, tobogány i vlnobití, ale také pořádná porce zmrzliny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sotva se režisér Jiří Adamec vrátil ve čtvrtek z dovolené v Karibiku, šel se svým synem Daníkem (6) v sobotu opět k vodě, tentokrát do čestlického aquaparku.

Tady si spolu s Terezou Kostkovou a dalšími herci seriálu Cesty domů dopřáli pod vedením odborníka na saunování, generálního ředitele Radka Steinhaizla, saunový medový ceremoniál. „ Ten spočívá v tom, že návštěvníkům rozdám hrstku medu na potření těla. Med dezinfikuje, čistí a zvláčňuje pokožku. Během 8-10 minutového pobytu je ovívám ručníkem, který rozptýlí v sauně vonnou esenci, a teplo tak působí daleko rychleji než při klasickém saunování,“ vysvětluje.

Zatímco dospělí si pochvalovali pobyt v sauně, děti se nejvíce těšily na vodní radovánky. Daník Adamec si to namířil ze sauny přímo k tobogánům a bazénu s vlnobitím. Spolu s malým Toníkem (5), synem Terezy Kostkové, pak řádili v bazénu s pirátskou lodí.

ČTĚTE TAKÉ: Horoskop na březen 2012

Jiří Adamec tpělivě čekal pod skluzavkou a usmíval se. „Jsem rád, že můžu s Daníkem strávit celý den, ať už jsme spolu kdekoliv. Myslím si, že je pro něj důležité, aby měl hezké zážitky, které nás oba spojují. Manželku Janu jsme ale museli s dcerou Jasmínou nechat doma, protože malá je silně nachlazená,“ zalitoval Adamec.

Tereza Kostková sháněla po příchodu do aquaparku pro malého syna Toníka rukávky do vody: „Mám strach ho pustit bez nich, i když mu plavání už docela jde. S křidélky budu mít větší jistotu,“ dodala starostlivě. Na chvíli si dopřála relaxační masáž a potom oba utíkali pryč, protože herečku čekaly večer ještě další pracovní povinnosti. „Jsem ráda, že jsem si mohla na chvilku odpočinout, zrelaxovat se a pobýt s Toníkem. Bylo to milé odpoledne,“ pochvalovala si herečka, která ukázala svoji skvělou postavu v plavkách.

Pavel Soukup, který hraje v seriálu Cesty domů policistu, dorazil se svými dcerami i manželkou. Společně si pak vychutnávaly chvilky, kdy mohli být jako rodina spolu. „Mně se tu líbí, ale hlavně jsou nadšené dcery, už se nemohly dočkat,“ prozradil Soukup.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Tereza Kostková, Cesty domů, Post, Kos, Kost, Pošta, Koš, Vodní radovánky