Maminka.czSlavní rodiče

Tereza Voříšková bude krásnou maminkou. Ve Varech ukázala bříško

redakce 2.  7.  2019
Těhotná herečka Tereza Voříšková zavítala na filmový festival v Karlových Varech, kde ukázala už pěkné bříško. Je vidět, že těhotenství jí na kráse nijak neubralo. Spíše naopak.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Přestože venku panují doslova tropické teploty, nenechala si Tereza Voříšková ujít český filmový svátek. Do Karlových Varů zavítala se svým partnerem Matyášem Rambou, který chodí po kolonádě o berlích. Ve středu by měla herečka ve Varech představit nový projekt České televize.

Pohotoví fotografové nezapomněli u fotografií herečky zmínit, že se na jejím prsteníčku objevil prstýnek a ihned začali spekulovat, zda je zásnubní a zda bude svatba ještě před porodem. Herečka zatím žádné oficiální prohlášení neuvedla a vzhledem k tomu, že nepatří k osobnostem, které sdílí na sociálních sítích vše, pravděpodobně ani žádné nechystá.

Výjimku udělala začátkem června, když na Instagramu oznámila své těhotenství: "Já sním o tom, aby ses narodil, abys byl zdravý, abys měl co dýchat a co pít. Abys byl obklopenej přírodou. Sním o světě. O tobě a o světě. Ano. Budeme rodina. Láska je!"

Herečka je také vášnivou cestovatelkou, a tak na jejím Instagramu najdete mnoho fotek právě z cest.

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Instagram, Tereza Voříšková, Matyáš Rambou, Česká televize, Krása, Bříško, Filmový festival, Matyáš Rambo, Úkaz, Český film, Voříšková, Krásno, Rambo, Maminka, Vor, Karlovy Vary, Herečka, Var