Maminka.czTesty a kvízy

TEST: Jaký typ nočníkového dítěte máte doma?

redakce 23.  4.  2017
Na začátku jsou všechny stejné – dělají do plen. Ale když jim je sundáte, poznáte, že jsou mezi nimi značné rozdíly. Jaký typ je právě vaše dítě?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Každé dítě na posazení na nočník reaguje jinak. Jedno zuří, další je hrdné na to, že už to umí, a další se musí s každým nadělením v nočníku pochlubit. Jaké dítě máte doma? To zjistíte v našem zábavném testu, který jsme převzali z webu eltern.de.

Váhavec – plané poplachy jsou na denním pořádku

Potřebuje? Nepotřebuje? Váhavec to nikdy neví jistě. Pravděpodobnější však je, že to neví ani on sám. „Čůrat“ zakňourá uprostřed fronty v obchodě. A maminka všeho hned nechá a jde s ním hledat toaletu.

Tři tajné triky, jak naučit dítě na nočník za tři dny

Starostlivá maminka pečlivě očistí záchodové prkénko, sundá dítěti kombinézu, punčocháče, nakonec ho drží nad prkýnkem, protože přeci jen nemohla prkénko očistit tak dokonale jako doma. Váhavec se strašně koncentruje na fungování svého trávícího traktu a močových cest. Jak tlačí, celá hlava mu zrudne námahou a pak – nemusí.

Témata: Děti, Video, Batole, Testy a kvízy, Nočníky, Pleny, Letní odplenkování, Typ, První slovo, Dílo, Řízek, Starostlivá maminka, Noc, Záchodové prkénko, Správný čas, Test, Mise, Ideální doba, Dlaždič, Dom, Číšník, Hrábě, Nočník, Celý byt, Močový měchýř, Pleny na Heureka.cz