Maminka.czTesty a kvízy

TEST: Kterou princeznu máte doma?

redakce 21.  5.  2014
TEST: Kterou princeznu máte doma?
Malé holčičky si rády na princezny hrají. Každá je však jiná. Některá je laskavá, jiná panovačná. Jakou z nich máte doma, zjistíte v našem testu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Princezny jsou nedílnou součástí Disneyho pohádkového světa již od roku 1937, kdy se na plátně poprvé objevila Sněhurka. K dnešnímu dni se Disney pyšní už 11 princeznami. Každá z nich vypráví svůj vlastní příběh, který je pro děti často vstupní branou do světa nekonečné fantazie.

Mezi jedenáct princezen patří:Ariel (Malá mořská víla), Aurora (Šípková Růženka), Bella (Kráska a zvíře), Popelka (Popelka), Jasmína (Aladin), Merida (Rebelka), Mulan (Legenda o Mulan), Pocahontas (Pocahontas), Locika (Na vlásku), Sněhurka (Sněhurka a sedm trpaslíků) a Tiana (Princezna a žabák).

Každá princezna však musí oplývat množstvím dovedností, jako jsou třeba zásady správného stolování, pravidla slušného chování nebo třeba i ekologické chování. Dívky se tomu můžou naučit v novém pořadu Škola pro princezny, který běží na Disney Channel. K pořadu existují i webové stránky, kde si můžete jednotlivé akce zopakovat.

Maminka.cz vám přináší exkluzivní kvíz, ze kterého můžete zjistit, jaké princezně se vy nebo vaše dcera nejvíce podobáte.

Pokyny k absolvování testu:

Vezměte si k ruce papír a tužku a zaznamenávejte si jednotlivé odpovědi. Rozhodující je převaha písmena. Na konci testu pak zjistíte, jakou princeznou je vaše dcera.

Rozřazovací otázka

Jaké Disneyovské princezně je nejvíce podobná vaše dcera?

1. Které z následujících charakteristik lépe vystihují vaši dceru?

a) Laskavá, štědrá, romantická, snivá - Pokračujte TADY

b) Temperamentní, zvědavá, dobrodružná, odvážná - Pokračujte TADY

Témata: Testy a kvízy, Popelka, Rebelka, Mořská víla, Správné stolování, Růženka, Slušné chování, Žabák, Locika, Test, Sněhurka a sedm trpaslík, Šípková Růženka, Trpaslík, Disney Channel, Princ, Kráska, Pocahontas, Merida, Máť, Dom, Ariel, Kráska a zvíře, Aladin, Na vlásku, Jasmina