Maminka.czGalerie

GALERIE: Život s dětmi je někdy těžký. Na tohle vás nepřipraví žádné příručky o rodičovství

kog sim 16.  11.  2022
Opravdu! Na něco vás zkrátka příručky a knížky o rodičovství nepřipraví. A realita je někdy dost děsivá. Tenhle vtipný táta se rozhodl nafotit, jaký je život s malou potížistkou, jak dcerku občas nazývá. Své zábavné fotky, upravené ve Photoshopu, dává na Instagram. Tady je malá ochutnávka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Jmenuji se Lee a tohle malé tornádo je Ava," píše táta, který se rozhodl pravidelně zaznamenávat svá každodenní dobrodružství s malým dítětem. A dělá to tou nejzábavnější formou. Jeho fotky mají na Instagramu velký úspěch. A byť občas použije Photoshop, to, co vidíte, je opravdu realita! Takhle to prostě s malým dítětem chodí. 

VIDEO: Zásady skvělého rodiče, který musí znát každý!

Vtipný taťka Lee si totiž s příchodem dcery uvědomil, že na některé věci vás nepřipraví ani sebelepší příručky s chytrými radami. Jednou z takových věcí je určitě rodičovství. A vypadá to, že zábavy si užívá víc než dost, s manželkou už mají ratolesti dvě. Mrkněte se do galerie na jeho neskutečně zábavné fotky.

Po letech: Nafotili znovu oblíbené fotky z rodinného alba. To musíte vidět!
Témata: Děti, Galerie, Mateřská a rodičovská dovolená, Batole, Péče o dítě a jeho výchova, Rodičovství, Výchova, Instagram, Hry pro děti, Dítě je na světě, Vtip, Knihy, srandičky, Záznam, Táta, Vaš, Děcko, Dcerka, Příchod dítěte, Photoshop, Malé dítě, Živo, Příručka, Malá ochutnávka, Tornádo, Knihy na Heureka.cz