Maminka.czKočárek

Thule na veletrhu FOR KIDS

Reklama 28.  4.  2022
Švédská společnost Thule si zakládá na bezpečnosti, kvalitě a jednoduchém severském designu. Do svého sortimentu každoročně přidává produkty, díky kterým si můžete užívat outdoorové dobrodružství spolu s těmi nejmenšími!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Společnost Thule za své produkty pro aktivní rodiny již získala řadu světových ocenění. Nyní do svého portfolia přidává prémiový městský kočárek Thule Shine, který vyniká kompaktností a lehkou váhou, víceúčelový cyklovozík Thule Courier, který kromě Vašich dětí převeze také domácí mazlíčky a další náklad a Thule láká také novou kolekcí stylových a chytře řešených cyklosedaček Thule Yepp 2, které budou k dostání koncem léta 2022.

Přidání těchto novinek do již velmi úspěšného sortimentu, který podporuje radost z aktivního outdoorového ale i městského života s dětmi, dokonale posiluje celou kategorii Aktivně s dětmi. Tato zahrnuje také ikonický kočárek pro použití jak v terénu, tak ve městě Thule Urban Glide 2, běžecký kočárek Thule Glide 2, další městské kočárky, multifunkční sportovní vozíky Thule Chariot, nosítko do přírody Thule Sapling a široký výběr dětských cyklosedaček.

Thule Courier

Skvělým společníkem, pro dlouhé jízdy po cyklostezkách i pro vyjížďky na farmářský trh, je nový všestranný vozík Thule Courier. Kromě vašich dětí převeze také čtyřnohé mazlíčky a další náklad.

Vozík má dvě sedačky pro dětské pasažéry, je vybaven pětibodovými polstrovanými popruhy, reflexními kolečky pro lepší viditelnost na cestách a také integrovanou pláštěnkou proti povětrnostním vlivům pro co největší pohodlí Vašeho dítěte.

Vezměte s sebou na příští dobrodružství také domácího mazlíčka. Při dokoupení speciálního setu, který obsahuje pevnější omyvatelnou podložku, řemínek a síťku s odepínacím oknem mu zajistíte maximální komfort.

Vozík Thule Courier je na českém trhu dostání od minulého měsíce.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Thule Shine

Užijte si dny ve městě s kočárkem Thule Shine. Tento kompaktní, lehký a snadno ovladatelný  městský kočárek vám umožní se svou ratolestí společně strávit celý den na procházkách po oblíbených stezkách nebo v ruchu města. Nastavitelná opěrka nohou, dobře větraná stříška a polstrovaná sedačka poskytuje batoleti dokonalý komfort. Kočárek lze používat také s korbičkou pro novorozence. Rodiče ocení snadnou manévrovatelnost, jednoduché skládání a jednou rukou posuvnou rukojeť.

Tento praktický kočárek nabízí několik barevných provedení a bude v prodeji od května.

V prodeji od června 2022.

Klepněte pro větší obrázek

Thule Yepp 2

Chytře řešená a flexibilní dětská cyklosedačka pro každodenní jízdy. Užijte si cyklistiku s Thule Yepp 2. Navržena pro každoddenní dojíždění ale i delší výlety. Měkká, tlumící nárazy a v krásných barvách! Sedačka má nastavitelné opěrky nohou a řemínky k uchycení bot, tak aby poskytovala pohodlí Vašemu rostoucímu dítěti. Díky vodoodpudivým materiálům se sedačka snadno čistí a udržuje v suchu.
Kvalitní zámek upevňuje sedačku k vašemu kolu a rychloupínací držák zajišťuje bleskovou montaż a snadné střídání mezi dvěmi koly.

Sedačka je navržena a testována pro převážení dětí do maximální hmotnosti 22 kg.

V prodeji od září 2022.

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Kočárek, Reklama, Prezentace klienta, Kočárky na Heureka.cz