Maminka.czHry pro děti

Tip Agáty Hanychové, jak s dětmi zahnat nudu v karanténě

redakce 22.  3.  2020
Nudíte se zavření doma? Tady je jednoduchá a především lákavá hra pro děti. Rodiče se ale mohou zúčastnit také, a nabrat tak energii do zásoby na další dny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Modelka a moderátorka Agáta Hanychová také patří k rodičům, kteří jsou s dětmi doma v karanténě a každý den řeší, jak je – a nakonec i sebe – zabavit. 

Zdá se nicméně, že matka devítiletého Kryšpína a dvouleté Mii má v tomto směru nápadů na rozdávání. Teď se s nimi dělí s ostatními rodiči v novém pořadu Spolu doma, který je k vidění na internetové televizi Mall.tv.

„Ze všeho nejdůležitější je harmonogram. Ráno normálně vstát, vyčistit si zuby, převléknout se a netrávit den v pyžamu,“ doporučuje mimo jiné moderátorka.

Kromě Agáty vysílají každý den aktuálně z karantény také Extrémní starosta Pavel Novotný, architekt Adam Gebrian, bývalý záchranář Vít Samek nebo foodblogerka a moderátorka Veronika Koko Šmehlíková. Ti všichni jsou k vidění na www.mall.tv.

Nechci být otrokem dětí. Dva potomci stačí, říká Agáta Prachařová
Kdybych věděla, že naše dcera bude tak báječná, ušetřila bych spousty slz

Speciál o koronaviru

Koronavirus se objevil poprvé na začátku prosince 2019 v  čínském městě  Wu-chan. Onemocnění, které tento koronavirus způsobuje, dostalo označení COVID-19.  Koronaviry vyvolávají nemoci od běžného nachlazení po syndrom akutního těžkého onemocnění dýchacích cest. Onemocnění se přenáší vzduchem  kapénkovou infekcí a nejčastěji zasahuje sliznice horních a dolních dýchacích cest a spojivky. Inkubační doba je 7 - 14 dní. Mezi příznaky koronaviru patří zvýšená teplota, dušnost, kašel, únava a bolesti svalů.

Uzavření škol|Nárok na ošetřovné|Testování na koronavirus|Léčba koronaviru|Rouška bez šití
 
Témata: Koronavirus, Hry pro děti, Rodiče, Agáta Hanychová, Zavření, Veronika Koko Šmehlíková, Karanténa, Adam Gebrian, Moderátorka, Zahn, KOKO, Tip, Nuda, Starosta, Kryšpín, Vít Samek