Maminka.czPředškolák

Tip na Valentýna: Staňte se na chvíli modelkou a potěšte své blízké

redakce 13.  2.  2012
Kdo by se nechtěl proměnit aspoň na chvíli v krásnou manekýnku, obletovanou vizážisty, kteří z vás jako mávnutím kosmetického štětečku udělají okouzlující divu a fotografové tuto proměnu zvěční na profesionálním snímku... Nyní se vám to splní!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Farmaceutická společnost PRO.MED.CS. připravila speciální valentýnský dárek. V rámci kampaně na nový doplněk stravy Ladymarin bude mít v úterý 14. února kdokoli z řad veřejnosti možnost stát se během chvilky opravdovou modelkou či modelem, na jehož vzhledu bude pracovat zkušený tým vizážistů a fotografů.

Akce proběhne v prostorách obchodních center: Arkády Pankrác v Praze a Olympia v Brně. V den svátku Sv. Valentýna, 14. února od 14 hodin odpoledne. Mohou se jí zúčastnit jak páry tak samozřejmě i jednotlivci. Pokud bude zájemce chtít, může být portrétován ve společnosti svého partnera, ale třeba také spolu s profesionálním modelem či, v případě mužů, modelkou. Výsledkem bude profesionálně vytvořená fotografie, kterou obdrží dárkem v podobě přívěsku (na klíče, mobil apod.). Na místě si ji bude moci vyzvednout ještě téhož dne.

„Komu by se nelíbilo stanout aspoň na chvíli v záři reflektorů. Chceme lidem zprostředkovat tento luxusní zážitek a jako vzpomínku na něj si odnesou klíčenku se svou fotkou. Originální dárek pro ně a jejich blízké k Valentýnu,“ komentuje akci manažerka Jana Houšková.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Valentýn, Stan, Tip, Model, Vál, Originální dárek, Valentýna, Mód