Maminka.czZdraví

Tipy a triky jak zhubnout s časopisem Dieta

redakce 9.  3.  2012
Tipy a triky jak zhubnout s časopisem Dieta
Rozhovor s Petrou Lamschovou, šéfredaktorkou časopisu Dieta a autorkou několika knižních bestsellerů

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

1. Jaké jsou současné trendy v hubnutí?

Vyjmenovávat úplně všechny by asi bylo opravdu na dlouho, ale myslím, že to hezky vystihuje moto naší jarní kampaně: "Boubelka nebo modelka, každá čte časopis Dieta." Chtěli jsme tím říct, že ať už je žena hubená nebo má pár kilo na víc, spíše než drastická dieta jí zajímá zdravý životní styl. No a o něm je časopis Dieta. Dočtete se v něm tipy a triky jak zhubnout, ale zdravě a k tomu se dozvíte, jak si zdravě a chutně uvařit, jaký sport je pro vás ten nejvhodnější, jak si nejlépe odpočinete a zbavíte se stresu a samozřejmě kam můžete vyrazit na dovolenou a to pořád ještě nekončíme a máme co nabídnout.

2. Připravili jste s redakcí pro své čtenáře nějaké speciální akce?

Ano, ve spolupráci s marketingem kromě naší speciální soutěže Hubneme do plavek mají všichni zájemci o zdravý životní styl a zajímavé čtení možnost pořídit si předplatné časopisu Dieta za akční cenu, a to o celých 40% levněji. Místo 399 Kč tedy zaplatí pouhých 239 Kč. No, a pokud dobře počítám, s tímto předplatných zaplatíte jen za šest čísel a zbytek roku vám Dieta bude chodit zadarmo. A to se určitě vyplatí, ne?

3. A jaké jsou novinky u vás v redakci?

No kromě toho, že už teď vymýšlíme nové rubriky a články, také připravujeme speciální květnové číslo, které bude stát za to. Bude mít o 100 % více stránek, takže čtenáři dostanou rovnou dvojnásobek čtení najednou. Bude to takový exkluzivní super hubnoucí manuál do plavek plný skvělých rad, triků a tipů na hubnutí, vyzpovídáme naše přední odbornice na hubnutí a přiblížíme vám jejich soukromý život a o hubnutí budeme diskutovat také s muži. S Petrem Havlíčkem pilně rozšiřujeme zdravé čtení na našem trhu. Na jaře, na přelomu března a dubna nám vyjde naše třetí společná kniha Jídlo jako životní styl II a čtenáři v ní najdou spoustu vtipných a zajímavých rad od Petra, a také spoustu zajímavých a chutných receptů od nás obou. A abychom ukázali, že my v Dietě jsme opravdu tvořiví, mohou se čtenáři těšit na jaře ještě na jednu knihu. V květnu vyjde speciální kniha 12 Jídelníčků pro celý rok, na které momentálně pilně pracujeme s kolegyní Janou Vašákovou.

Témata: Zdraví, dieta, Jak zhubnout, Přední odbornice, Boubelka, Chutný recept, Jarní kampaň, Zajímavé čtení, Květnové číslo, Jak, Drastická dieta, Čas, Časopis, Tip, Speciální akce, Soukromý život, Trik, Zdraví na Heureka.cz