Maminka.czŠkolák

Dětský den: Pojďte s klokanem procestovat všechny světadíly již tuto sobotu!

redakce 24.  5.  2012
Moto dětského dne: Pojďte s námi a s klokanem procestovat všechny světadíly! Cestovní pasy pro vás máme nachystané, dopravní prostředky také, takže stačí přijít a užít si cestování po světě.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Autosalon Klokočka pořádá 26. 5. 2012 dětský den

V prostorách autosalonu Klokočka na pobočce Karlovarská 660, Praha 6 budou pro děti připraveny stanoviště z jednotlivých světadílů. V Africe se děti naučí černošský tanec, zakreslí si uhlem na nekonečnou roli papíru, nebo si zaházejí oštěpem. V Severní Americe se podívají do indiánského tee-pee s šamanem nebo si si navléknou korále. Jižní Amerika – to jsou liány a lanové překážky pro děti i dospělé nízko i vysoko nad zemí. Asie je země vysokých hor – i rodiče či děti mohou jednu zdolat za pomoci instruktorů. Na Antarktidě se budou moci podívat do polární observatoře a naučit se chodit na sněžnicích. Evropa nabízí komfortní zázemí nebo závodní dráhu se šlapacími autypro děti i dospělé. Pokud budete chtít ještě cestovat, navštivte Austrálii kde je klokan jako doma - skákací boty, skákací nafukovací hrad nebo trampolína pro nejmenší.

Účastna na akci potvrdili : Vlaďka Erbová, Jiří Macháček, Josef Dvořák, Norbert Peticsky (Hlas Česko Slovensko)

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Kam s dětmi, Maminka cestuje, autosalon, Česko-Slovensko, Den P, Sob, Norbert, Dětský, Dětský den, Proces, Svět, Jižní Amerika, Světadíl, Den