Maminka.czKam s dětmi

Dětský den v Pardubicích s Michalem Nesvadbou

redakce 28.  5.  2013
Ve čtvrtek 30. května 2013 od 15.30 hod. proběhne v pardubickém AFI Paláci u příležitosti Mezinárodního dne dětí veselý dětský den. Děti bude bavit Michal Nesvadba známý z pořadu Kouzelná školka. Na odpoledne je připraven zábavný program plný kouzel a vtipů, výtvarné dílničky, soutěže, taneční vystoupení a workshopy skupiny T-Bass, program kreslíře Jana Honzy Lušovského a mnoho dalšího.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Michal Nesvadba přinese spoustu vtipů a oblíbených kouzel, pro děti jsou i připravené výtvarné dílničky, kde si budou moci vyrobit vlastní karnevalové škrabošky, dále trampolína, cukrová vata a spousta barevných balónků pro každého.

Oblíbená taneční skupina T-Bass známá třeba z vítězství v soutěži Taneční skupina roku 2008 anebo z finále soutěže Česko Slovensko má Talent 2010 má připravené vystoupení a workshopy nejen pro malé tanečníky. Zábavný program nabídne také kreslíř Jan Honza Lušovský.

„Den dětí pořádáme každoročně a vždy se setkává s velkým ohlasem nejen u nich, ale i u rodičů. Ti si mohou mezitím třeba v klidu nakoupit a vědí, že se jejich ratolesti rozhodně nudit nebudu - důkazem jsou doslova rozzářené tvářičky a smích, který je slyšet po celém nákupním centru,“ říká Zuzana Kubíčková.

Témata: míč, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Michal Nesvadba, Pár, Mícha, Finále soutěže, Dětský den, Par, Vata, Zuzana Kubíčková, Dětský, Cukrová vata, Den, Česko-Slovensko

Video