Maminka.czTěhotenství

Gott průvodčím, Vydra hasičem... a čím jste chtěli být vy?

redakce 18.  11.  2011
Gott průvodčím, Vydra hasičem... a čím jste chtěli být vy?
Z dvanácti fotografií, které zobrazují splnění dětského snu známých českých bude vytvořen kalendář na rok 2012, v němž každá celebrita obsadí jeden měsíc. Momentálně je všechny můžete vidět také na výstavě v v nákupním centru PALLADIUM.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]



Dvanáct českých celebrit se vrátilo zpátky do svých dětských snů. Na chvilku tak prožili své vysněné povolání, po kterém v dětství toužili. Ve skutečném prostředí a v kostýmu či uniformě, které pocházejí z dob jejich dětství, se pak nechali vyfotografovat.




Karel Gott se tak představí v roli průvodčího, Monika Absolonová coby sličná kadeřnice ohánějící se kulmou a fénem a Václav Vydra v boji s plameny jako neohrožený hasič. Michal Dlouhý se zase s elegancí toreadorům vlastní prohání s býkem v aréně.

Další snímky si můžete prohlédnout buď na zmíněné výstavě či doprovodné charitativní aukci na Aukro.cz. Její výtěžek poputuje na konto Klokánku Fondu ohrožených dětí.

ČTĚTE TAKÉ: Nej tatínka máte doma možná právě vy - Fotosoutěž jde do finále

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Kam s dětmi, Maminka cestuje, hasič, Byt, Vysněné povolání, Průvod