Maminka.czKam s dětmi

Tipy na zábavní parky, kde budou (nejen) děti nadšené!

Přemýšlíte, jak si ještě pořádně užít poslední prázdninové dny a hezké víkendy babího léta? Máme pro vás skvělé tipy. Společně s Mapy.cz jsme pro vás tentokrát vybrali areály, kde se vaše ratolesti báječně zabaví a vydovádí. A věřte, že nudit se nebudete ani vy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Duhový park, Třebovle, Středočeský kraj

Jen 20 minut od Prahy, v obci Třebovle poblíž Českého Brodu, se nachází dětský zážitkový areál Duhový park. Na návštěvníky tu čeká celkem 57 atrakcí a her včetně největší trampolíny v ČR. Nově tu můžete vyzkoušet zorbingový válec, spoustu skládaček a nafukovacích atrakcí.

Park je vhodný především pro děti od 4–13 let, ale do všech aktivit se mohou zapojit i dospěláci. Jednotlivé atrakce mají různou obtížnost a můžete je navštěvovat v libovolném pořadí. Velkou výhodou je, že atrakce jsou umístěny ve velkoplošných stanech, takže se nemusíte bát ani nepříznivého počasí.

Tyto výlety na kolech zvládnou i děti. Známe nejlepší rodinné cyklostezky

Při příchodu do parku dostanou navíc vaše děti speciální pas, který má 11 hracích stránek. Každá stránka má jinou barvu a jiného zvířecího maskota. Děti mají za úkol jednotlivé maskoty v parku najít a získat od nich samolepku.

Jakmile budou mít nalepeno všech 11 samolepek, můžou navštívit VIP dráhu v Duhovém hradu. A protože okolí Třebovle je jak dělané pro výlety, nechte se inspirovat Tipy na výlet, které vám nabízí Mapy.cz. Například na dva kilometry vzdálenou zříceninu kláštera a zámku ve Skalici.

Témata: Kam s dětmi, Tipy na výlet, Maminka cestuje, Pár, Duhový park, Liberecký, Lezecká stěna, Libovolné pořadí, Dětský vláček, Středočeský kraj, Lama, Výletní okruh, Pohádkový příběh, Chlumec nad Cidlinou, Plánování trasy, Bytost, Žába, Písek, Oslík, Neposlední řada, Geopark, Archeopark, Úniková hra, Vysočina, Královéhradecký kraj