Maminka.czHry pro děti

Tipy pro Ježíška: Kreativní hračky děti neomrzí a pod stromečkem potěší

Markéta Novák Matějková 30.  11.  2016
Alespoň z vlastní zkušenosti mohu říct, že děti kreativní hračky milují. Přestože si většinou přejí úplně něco jiného, vždy, když dostanou stavebnici nebo sadu na tvoření, jsou rádi a vydrží si s nimi hrát nekonečně dlouho.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Stavebnice nebo výtvarné sady mají u nás pod stromečkem vždy své místo (stejně jako knížky a společenské hry). Je to totiž většinou ten typ hraček, který sice nejprve zůstává téměř nepovšimnut, ale už po pár dnech si své tzv. místo na Slunci najde a děti se s nimi krásně zabaví.

Loni udělaly klukům radost například sady od firmy Djeco - nafukovací a dobarvovací raketky a zvířecí origami. Pokud hledáte něco neotřelého, podívejte se na jejich výrobky. Určitě si vyberete. Navíc jsou velmi odolné - přežily řádění mých tří chlapečků a to už je opravdu těžký kalibr.

Tvoření je zábava

Pokud máte pocit, že nejste dostatečně zruční, abyste s dětmi zvládli vytvořit nejrůznější výtvory, nejsou vaše obavy na místě. Na trhu je totiž dnes k dostání tak nepřeberné množství kreativních hraček, že kouzlu tvoření snadno podlehnete. A vyberou si úplně všichni - kluci, holky, batolátka, předškoláci i puberťáci.

Velký přehled tipů na dárky pro děti najdete v nové Mamince 12/2016.

 

Nechybí ani tipy na hračky, u kterých si děti mohou procvičit jemnou motoriku nebo musí zapojit fantazii. Anebo nejlépe obojí :-)

Kreativní hračky - podívejte se na naše tipy

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Přečtěte si také, jaké vybrat dárky pro kojence a batolata
Tipy pro Ježíška: Stolní hra by pod stromečkem neměla chybět, vybrali jsme ty nej
Témata: Děti, Hry pro děti, Hračky pro děti, Vánoce, origami, Hráč, Nepřeberné množství, Merkur, Hra, Mašinka, Djeco, Hračky, Strom, Krtek, Ježíš, Těžký kalibr, Aladin, Stolní hra, Tip, Kreativní hra, Hračky na Heureka.cz