Maminka.czSlavní rodiče

To bude mamina! Serena Williams je těhotná

redakce 20.  4.  2017
Asi největší vítězství Sereny Williams přišlo v jejích 35 letech. Se svým snoubencem Alexisem Ohanianem, spoluzakladatelem sociální sítě Reddit, je těhotná. Radostnou novinku oznámila na sociálních sítích.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tenisová jednička se pochlubila svým bříškem na Snapchatu. K fotografii připsala, že se jedná o 20. týden. Další informace ke svému těhotenství již neposkytla.

Zpráva navíc vzápětí zmizela. Ostatně právě na časově ohraničené době, kdy se daná informace zveřejní, je Snapchat založený.

Williamsová se v prosinci zasnoubila s internetovým magnátem a spoluzakladatelem sociální sítě Reddit Alexisem Ohanianem. Na kurtech se naposledy představila na konci ledna, kdy ovládla Australian Open a získala rekordní 23. grandslamový titul. Od té doby se ze všech turnajů odhlašovala.

Více na http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/300421/serena-williamsova-je-tehotna-ukonci-tenisova-legenda-karieru.html

Serena Williams se s Alexisem Ohanianem zasnoubila loni v prosinci. „Na kurtech se naposledy představila na konci ledna, kdy ovládla Australian Open a získala rekordní 23. grandslamový titul. Od té doby se ze všech turnajů odhlašovala,“ uvádí na webu Isport.Blesk.cz.

Další krásná zpráva. Andrea Růžičková (Kerestešová) čeká miminko
Neuvěřitelně něžné záběry. Miminko „pusinkuje“ maminku po porodu
Sex v těhotenství: Kdy ho raději vynechat a jaké jsou nejlepší polohy?

 

 

Pětatřicetiletá Američanka, jež se v pondělí vrátí na místo světové jedničky, tak zřejmě v čele žebříčku nezůstane dlouho. Prostřednictvím snapchatu se totiž pochlubila snímkem ve žlutých plavkách s jasně vystupujícím bříškem, k němuž připojila informaci, že jde o 20. týden.

Více na http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/300421/serena-williamsova-je-tehotna-ukonci-tenisova-legenda-karieru.html
Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Serena Williams, Australian Open, Andrea Růžičková, Reddit, Serena Williamsová, Alexis Ohanian, Magna, Američanka, William, Snap!, Snapchat, Mamina, Alexis, Serena