Maminka.czSlavní rodiče

To je ale podoba! Tomáš Klus konečně ukázal obě roztomilé děti

redakce 22.  5.  2017
Tomáš Klus s manželkou Tamarou konečně vyrazili do společnosti nejen s dcerou Josefínou, ale i se synem Alfrédem. Podívejte se, jak jsou sourozenci na sebe podobní.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tomáš Klus vychovává s manželkou Tamarou tříletou dceru Josefínu a ročního syna Alfréda. Za pár měsíců se však jejich rodina ještě rozroste, protože Tamara Klusová nosí pod srdcem třetího potomka.

„Děti se staly mou životní prioritou a dal jsem si slib, že je budu vždycky plně respektovat. Že budu vždy nablízku a budu jim jakýmsi životním konzultantem, který ale respektuje jejich rozhodnutí. Myslím si, že děti nepotřebují pevnou ruku ani radit, co mají dělat nebo naopak nedělat,“ svěřil se sympatický zpěvák ve fejetonu, který napsal pro časopis Maminka.

Nejen ze zpěvákových slov, ale také z jeho chování k dětem je znát, že si roli otce opravdu užívá. Na aktuální fotografie zpěvákovy rodiny se můžete podívat do naší galerie. Jeho děti si jsou až neuvěřitelně podobné...

To je krásná zpráva. Tomáš Klus bude trojnásobným tátou
Tomáš Klus: Mám štěstí, že si mě vybraly tak dobré děti
Podívejte se na první fotky družičky Charlotte a pážete George na svatbě Pippy
Témata: Děti, Slavní rodiče, Tomáš Klus, Podoba, koně, Alfréd, Tomáš, Roční syn, Tamara Klusová, Klus, Životní konzultant, Krásná zpráva, Fejeton, Úkaz