Maminka.czMiminko

To je nádhera! Tyto úžasné fotografie miminek se zvířátky mají dojemný příběh

redakce 30.  4.  2018
Kdo by se nerozněžnil nad roztomilými fotografiemi novorozenců se zvířátky. Přesně takové totiž fotí Sujata Setia, která však tyto snímky vytváří jako vzpomínku na svého milovaného psa.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Fotografií miminek a zvířat jsme viděli nespočet, ovšem tyto jsou opravdu unikátní. Možná za to může atmosféra, která je z nich cítit.

„Minulý rok nám zemřel náš pes Mustang, kterého jsem brala jako svého syna a těžko jsem se s jeho ztrátou vyrovnávala. Manžel si přál, abychom pořídili naší dceři dalšího mazlíčka, aby se necítila tak osamělá, ale já to v tu dobu nedokázala. Neuměla jsem se s jeho ztrátou smířit a nahradit jej někým jiným.

Staňte se MAMINKOU ROKU. Můžete vyhrát ceny v hodnotě až 700 000 Kč!

Když k nám chodili rodiče s miminky na první focení, často si přáli, abych jejich děťátko vyfotila s Mustangem. Byl tak rozkošný, každý ho miloval. Když zemřel, rozhodla jsem se fotit děti s jinými chlupatými stvořeními. Byl to můj způsob, jak se vyrovnat s jeho ztrátou. A právě díky těmto fotkám se to povedlo. Nyní už se těšíme na dvě štěňátka, která si domů přivezeme," popisuje pozadí vzniku fotek fotografka Sujata Setia.

Jak takové fotografie vypadají, se můžete podívat v naší galerii.

VIDEO: Miminka a jejich nejlepší kamarád pes

GALERIE: Nádhera! Krásnější fotky miminek jste ještě neviděli
GALERIE: Podívejte se na rozkošné fotky miminek v uzlíčku
GALERIE: Nejroztomilejší fotky miminek
Témata: Novorozenec, Miminko, Miminko, Fotografie, fotograf, Ztráta, Nádhera, První focení, Nejlepší kamarád, Dojem, Mustang, Zvířátka, Pes, Foto, Dojemný příběh, Stvoření, Must