Maminka.czDubaj

To nejlepší koupání najdete v Dubaji. Máme pro vás 11 tipů, kam vyrazit s celou rodinou

Aneta Mrazilová 21.  5.  2023
Patří vaše rodina k milovníkům vody a slunce? Pak se vydejte na dovolenou do Dubaje. Měli byste vědět, že kromě množství pláží a letovisek vás Dubaj překvapí i řadou světově unikátních bazénů. Od rekordních přes ty s 360° výhledem až po bazény s úžasnou architekturou. Máme pro vás zkrátka seznam těch nejlepších míst ke koupání, a k tomu dva tajné extra tipy, kam vyrazit bez dětí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Aura Skypool

Bazén zavěšený ve výšce 200 metrů je první nejvýše položený 360° nekonečný bazén na světě. Najdete ho v 50. patře věže The Palm Tower, kde si můžete vychutnat úchvatný výhled na hlavní dubajské dominanty včetně Palm Jumeirah, Burj Al Arab, Burj Khalifa a Ain Dubai.

Klepněte pro větší obrázek

Address Sky View

Užijte si 70 metrů dlouhý nekonečný bazén Sky Deck, který se nachází ve výšce 220 metrů na mostě mezi dvěma věžemi hotelu Address Sky View. Relaxujte a přitom se kochejte dechberoucím výhledem na nejvyšší budovu světa Burj Khalifa a centrum Dubaje.

Klepněte pro větší obrázek

Al Maha

Bazény hotelu Al Maha se nachází uprostřed chráněné pouštní rezervace v Dubaji. Kromě klidu na samotě jsou také ideální příležitostí k odpočinku a pozorování divokých zvířat.

Klepněte pro větší obrázek

Azure Beach, Rixos Premium Dubai

Nekonečný bazén Azure Beach na dubajském pobřeží je perfektním místem k odpočinku a nasávání okolní krásy a středomořské atmosféry včetně dokonalého výhledu na kolo Ain Dubai.

Klepněte pro větší obrázek

SLS

SLS Dubai Hotel and Residences leží přímo v centru Dubaje a budete z něj mít výhled na čtvrť Downtown a na Burj Khalifa a Dubai Creek.

Klepněte pro větší obrázek

Bab Al Shams

Bab Al Shams v arabštině znamená brána ke slunci a přesně tak to tam vypadá. Relaxovat můžete ve dvou nekonečných bazénech a přitom se kochat nádherným výhledem na pouštní duny.

Klepněte pro větší obrázek

Caesar's Palace

Tady můžete lenošit v soukromém prostoru u Neptunova bazénu a užívat si výhled na Arabský záliv a kolo Ain Dubai.

Klepněte pro větší obrázek

Drift Beach Club

Drift je soukromá přímořská destinace, která se rozkládá nad pláží a nabízí panoramatický výhled na záliv Palm Island Bay a panorama přístavu Dubai Marina. S dětmi můžete lenošit u nekonečného bazénu a opalovat se.

Klepněte pro větší obrázek

Five Beach

Pro ty, kteří mají hlídání pro děti a touží po chvilce bez nich, je jako stvořený Penthouse Dubai. Místo určené pouze pro dospělé nabízí nádherný výhled a dva prosklené bazény ukrývají také prostor k odpočinku i stolování.

Klepněte pro větší obrázek

Jumeirah Al Qasr

Dalším místem, kde si můžete odpočinout od rodičovských povinností, je 22 metrů dlouhý bazén Celeste v hotelu Jumeirah Al Qasr, který nabízí klid a soukromí na pozadí Arabského zálivu a nedotčené soukromé pláže.

Klepněte pro větší obrázek

Park Hyatt 

Laguna Park Hyatt leží na břehu zálivu Dubai Creek a má nekonečný 100 metrový bazén obklopený tropickými zahradami.

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Rodina, Dovolená s dětmi, Cestování, Cestujeme, Koupání, Dubaj, Pláž, Bazén, Plavání s dětmi, Atrakce, dovolená u moře, Architektura, Výhled, Burj Al Arab, Celesta, Marina, Letovisko, Bazény na Heureka.cz