Maminka.czČasopis Maminka

To tu ještě nebylo. Červencová Maminka se speciálem pro tatínky

redakce 21.  6.  2018
Poprvé v dlouhé historii časopisu Maminka dnes vychází speciál pro všechny tatínky! Titulní strana otcovské části oboustranného čísla patří známému designérovi Janu Plecháčovi s dvacetiměsíčním synem Maxem.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

U příležitosti svátku všech tatínků, který se slavil třetí neděli v červnu, tak přichází časopis Maminka s číslem, které si mohou přečíst i zvídaví otcové. A co v něm najdou? Články o tom, jak vnímat partnerčino těhotenství a jak ho s ní aktivně sdílet, jak se mohou zapojit v prvotní péči o miminko, dozvědí se, jak moc je otcovská role pro děti důležitá a jak si najít čas na rodinu, i když mají hodně práce.

Nechybí samozřejmě ani rozhovor se zmiňovaným designérem Janem Plecháčem i jeho manželkou Markétou, bývalou zpěvačkou skupiny Verona. Ta zase zdobí se synem Maxem titulní stranu maminkovské části časopisu. Číslo bude na stáncích do 18. 7. Uvnitř vydání navíc čtenářky i čtenáři najdou skvělý dárek – milníkové kartičky.

Kupte si Maminku přes SMS

Červencovou Maminku si můžete koupit i přes SMS. Jak na to? Je to jednoduché! Stačí, když pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

MAMINKA1807W mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: MAMINKA1807W Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 779 00

Cena každé přijaté SMS je 60 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné).

Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.czwww.platmobilem.cz

Známe semifinalistky soutěže Maminka roku. Vyberte tu nejlepší!
Maminka vydává speciál Čekám miminko. Nesmí chybět žádné těhotné
Staňte se MAMINKOU ROKU. Můžete vyhrát ceny v hodnotě až 700 000 Kč!
Témata: Slavní rodiče, Časopis Maminka, Verona, Tatínek, Skvělý dárek, Czech News center, Časopis, Designer, Červen, Červ, Otcovská role, Speciál, Červencová maminka, Titulní strana, Červencová, Poštovné, Třetí neděle, Partnerčino těhotenství, Číslo, Vydání