Maminka.czMaminka roku

Tohle jsou patronky soutěže Maminka roku. I ony rozhodnou o vítězce

kog 20.  4.  2020
Uzávěrka přihlášek do soutěže Maminka roku se blíží. Ceny, které dostanou finalistky, už znáte. Je načase představit vám patronky soutěže. Každá ze tří soutěžních kategorií má svou VIP Maminku. Ta v průběhu soutěže udělí jedné ze semifinalistek z každé kategorie takzvanou "divokou kartu" a zviditelní tak její příběh.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sandra Nováková

Nabídku na to stát se patronkou takhle vznešené soutěže jsem přijala s radostí a se vší pokorou, vědoma si té veliké zodpovědnosti, která mě čeká. Vzhledem k tomu, že se charitě věnuju už spoustu let (například s vlastním pořadem Barování) a několikrát jsem sama hledala maminku hrdinku, kterou bych mohla obdarovat nebo jí alespoň pomoct v její situaci, byla pro mě tato kategorie jasnou a jedinou volbou. Věřím, že jsem natolik citlivá a vnímavá, že se dokážu vcítit do každého příběhu, který budu muset posoudit. A budu ho posuzovat podle svého nejčistšího vědomí a svědomí.
 
 

Gabriela Lašková

Patronkou jsem se stala proto, že je mi ctí zaštítit – jak jen budu moci – projekt, který se snaží ocenit maminky, jež mají velikou kuráž a zvládají několik rolí najednou. Sama jsem pracující maminka a vím, jak je to někdy náročné, ale stejně tak obohacující. Smekám před každou maminkou, která zvládá mateřství, rodinu a domácnost, i před těmi, které k tomu ještě pracují. Každá maminka má svůj příběh a jsem ráda, že může soutěž, jako je Maminka roku, dát tyto výjimečné maminky dohromady, aby se navzájem inspirovaly, podporovaly a zároveň tím jiným maminkám ukázaly, že v tom nejsou samy a že jsou jedinečné.
 

Tamara Klusová

Mám ráda Maminku, mám ráda její šéfredaktorku Alici a mám ráda soutěž Maminka roku, protože propojuje a podporuje ženy, které by o sobě měly navzájem vědět. Každý rok je to obrovská dávka emocí a pocitu sounáležitosti. Není větší krásy, než když spolu ženy nesoupeří, ale vzájemně se inspirují. A to předchozí ročníky potvrzovaly v plném rozsahu. Nemůžu se dočkat toho letošního a je mi obrovskou ctí, že můžu být znovu u toho.
 
 
[********************]
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Témata: Časopis Maminka, Soutěže, Maminka roku 2020, Kategorie, Tamara Klusová, Soutěž, Sandra Nováková, Patronka, Alica, Uzávěrka přihlášek, Průběh soutěže, Maminka, Soutěžní kategorie, Gabriela Lašková, Vít, Pat, Semifinalistka