Maminka.czKuriozita

Tohle se jen tak nestává: Máma porodila dvojčata na přelomu roku. Každé tak v jiný den, měsíc i rok!

Dita Mrázková 27.  1.  2023
Děti nás dokážou překvapit těmi nejpozoruhodnějšími způsoby. Důkazem, který se jen tak nevidí, jsou i Annie a Effie, holčičky dvojčata, které trochu zamotaly hlavu nejen úřadům. Přestože jsou dvojčata, v rodných listech mají uveden jiný rok, měsíc i den svého narození!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nastávající rodiče Kali a Cliff byli v sedmém nebi, když se dozvěděli, že čekají dvojčata. Čas svého narození si holčičky nemohly lépe vybrat. Porod dvojčat nastal poslední den loňského roku. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby se "mladší" z dvojčat nerozhodlo počkat si až na Nový rok!

VIDEO: MAMINKA V PORODNICI: PORODNICE MĚLNÍK. KDY VYRAZIT K PORODU?

Narození dvojčat tak bylo přelomovým okamžikem. A to doslova. Dcera Annie Jo se narodila na Silvestra loňského roku ve 23.55. Jen pouhou minutu po půlnoci, ovšem už v tomto roce, pak přišla na svět druhá dcera Effie Rose.

Klepněte pro větší obrázek


Přitom císařský řez měla nastávající maminka původně naplánovaný na 11. ledna 2023. Jenže když dorazila 29. prosince na vyšetření, lékaři ji kvůli vysokému krevnímu tlaku raději hospitalizovali. Ten den budoucí rodiče napadlo, že se domů vrátí, až když budou jejich děti na světě. A tak se taky stalo, lékaři porod odstartovali právě na Silvestra. 

"Myslím, že na Silvestra má být zábava, a holky si zvolily tak trochu zábavný příchod na svět. Miluju je!" řekla novopečená maminka krátce po přivítání obou holčiček. Annie a Effie přišly na svět netradičním způsobem a udělaly radost nejen rodičům, ale také lékařskému týmu, protože nikdo z nich podobnou zkušenost ještě nezažil.

GALERIE: Dvojčata jsou to nejlepší, co nás potkalo! 16 celebrit a jejich dvojnásobná radost i starost
Klepněte pro větší obrázek

Tatínek se svěřil, že po porodu ho napadlo, jak budou vypadat narozeninové oslavy jeho dcer. "Nejspíš začneme slavit poslední den roku a skončíme až večer v tom novém," řekl se smíchem.

Témata: Porod, Příběhy, Rodičovství, Mateřství, Po porodu, Rodiče, Kuriozita, Dcera, Dvojčata, tatínek, Sociální sítě, Otec u porodu, Dcery, Holčička, PORODNICE MĚLNÍK, Cliff, Narození, Annie, MEŠ, Přelom roku, Máma, Dvojče, Kali, Maminka

Video