Maminka.czNaše tipy

Tomáš Klus zahraje rodičům v Brně. Zábava pro celou rodinu, ceny za 100 tisíc!

redakce 30.  4.  2019
Už pátý ročník Festivalu těhotenství a rodiny se koná tuto neděli 5. května na brněnské Riviéře. Na návštěvníky čeká tombola o ceny v hodnotě 100 000 korun. Součástí festivalu bude také vyhlášení Těhotné Miss 2019. Hlavním partnerem festivalu je Britax Römer, lídr v bezpečném cestování s dětmi.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Desítky workshopů a přednášek na téma těhotenství a rodičovství  v podání skvělých profesionálů zazní v neděli na 5. Festivalu těhotenství a rodiny s Britax Römer. Kromě vzdělávání čeká na návštěvníky také spousta zábavy. Pod širým nebem v travnatém areálu koupaliště Riviéra zahraje například Tomáš Klus nebo Ondřej Ruml. Vstup je zdarma.
 

Festival chce ukázat všem maminkám včetně těch, které miminko teprve čekají, jak moc jsou nejen pro své rodiny důležité, že bez nich bychom nemohli slavit ani Den dětí, ani Den otců. Časopis Maminka se stal mediálním partnerem této akce.

Program festivalu zaručuje, že se bavit budou všichni rodinní příslušníci. Děti se vydovádí s vílou Fantigo. Nastávající matky si mohou užít piknik s dulou nebo workshop s porodními asistentkami. Stávající rodiče se dozví něco nového například o stravování dětí nebo o tom, jak s nimi bezpečně cestovat.

Další podrobnosti a PROGRAM najdete ZDE

Maminka roku: Sázím na osobní setkání, říká Tamara Klusová
Rodičovská dovolená 2019 – vše, co potřebujete vědět
 
Témata: Mateřství, Naše tipy, zábava, Tipy na výlet, Maminka cestuje, Tomáš Klus, Den otců, Ondřej Ruml, Klus, Brno, Žába, Festival těhotenství, Britax Römer, Spousta zábavy, Areál, Britax, Celá rodina, Tombola, Riviéra, Čelo, Součást festivalu