Maminka.czSlavní tatínci

Tomáš Verner se stal podruhé tátou! Podívejte se na dojemný snímek se synem

redakce 30.  4.  2022
Z druhého syna se radují krasobruslař Tomáš Verner a jeho manželka Tammy. Chlapeček se narodil v pražské vinohradské nemocnici a pod jeho fotkou na sociálních sítích už se to od včera hemží gratulacemi.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Náš malý uzlíček radosti. Moje úžasná žena Tammy přivedla na svět našeho druhého syna Tima (Timothyho) Vernera. Jsem navždy vděčný za náš druhý zázrak lásky,“ pochlubil se Tomáš Verner na sociálních sítích. Gratulovali mu mimo jiné i ostatní účastníci taneční soutěže StarDance, v níž na podzim skončil na třetím místě.

I na Instagramu novopečené maminky Tammy už se objevila fotka – Tomáš na ní něžně hledí na svého druhého synka, kterého chová v náručí.

VIDEO: Jak prožívala Tammy první porod?

Rodinka je tak už čtyřčlenná. Když úspěšný reprezentant v krasobruslení poprvé uviděl svou ženu Tammy, oněměl prý úžasem a nemohl ze sebe vydat ani slovo. Z očarování vznikla velká láska a dnes je Tomáš tatínkem dvou malých chlapečků. 

"Moje krásná žena a já upíráme zrak na náš malý zázrak. Nevím, jestli si malý Tomík vybral nás, nebo my jeho. Ať tak či tak, jsme konečně o jeden zázrak šťastnější rodina," sdílel před časem rodinnou fotografii dojatý tatínek. Tehdy byl tatínkem jen malého Tomáška. Teď už bude mít doma zázraky dva.

Témata: Slavní rodiče, Miminko, Slavní tatínci, Instagram, Syn, Sociální sítě, Stardance, Tomáš Verner, Tamm, Taneční soutěž, Tomáš, Láska, Dojem, Táta, Chlapeček, Vinohradská nemocnice, Timo, Fotka