Maminka.czSlavné maminky

Topmodelka Linda Vojtová se stala maminkou. Jaké zvláštní jméno má miminko?

Tereza Víchová 13.  6.  2021
Česká rodačka, slavná ve světě, si svou radostnou novinku pár dní užívala v kruhu rodinném. Syn přišel na svět už 4. června, ale teprve dnes se Linda pochlubila na sociálních sítích dojemnou fotkou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Chlapeček má netradiční jméno – River Sason. A co Linda k fotce, kde malého něžně objímá, napsala? "Budu tě milovat na věky, můj malý chlapečku," vyznala svou lásku synkovi. Přidala poděkování manželovi, dule, lékařům i sestrám. 

VIDEO: Linda Vojtová o modelingu

A gratulace na sebe nenechaly dlouho čekat. Mezi prvními se ozvala kolegyně Pavlína Němcová s dovětkem, že odteď "patří Lindě celý svět".

I další české modelky se hned připojily – Alena Šeredová a Zuzana Stráská prostým srdíčkem, Simona Krainová přidala milé "Lásko, gratulace" a blogerka a cestovatelka Kamila Šiklová, která nedávno ke dvěma klukům porodila dcerušku, vystihla své pocity krásnou větou: "Svět se přestal točit a máš ho celý na rukou."

Témata: Porod, Slavné maminky, Miminko, Novorozenec, Sociální sítě, Topmodelka, modeling, jméno, Pavlína Němcová, Zuzana Stráská, Láska, Maminka, Linda Vojtová, Kamila Šikl, Simona Krainová, Fotka, Kamil Šikl, Alena Šeredová