Maminka.czSoutěže

Toužíte mít vysněný dekolt? Vyhrajte a pořiďte si ho. Máte několik posledních dní na přihlášení se do soutěže

sim 20.  3.  2023
Nejste spokojena se svým poprsím? Ztratilo po těhotenství a kojení svůj tvar? Není už tak pevné jako dřív? Právě nyní máte jedinečnou příležitost vyhrát nový dekolt. Na přihlášení máte čas ještě do 23. března.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nemá smysl nalhávat si, že ženské tělo bude po jednom, dvou či třech těhotenstvích, porodech a delším kojení vypadat stejně jako dříve. Jen málokterá maminka je spokojena se svým poprsím takzvaně „po dětech“.

Co můžete pro sebe a svá prsa udělat? Jednou z možností, které dokážou pomoct navrátit potřebné sebevědomí a spokojenost s vlastním tělem, je i operace spočívající v úpravě a modelaci nebo zvětšení poprsí.

Právě nyní máte jedinečnou šanci zapojit se do soutěže o vysněný dekolt, jejíž je Maminka.cz mediálním partnerem.

Přihlásit se můžete do čtvrtka 23. března 2023.

Plastickou operaci – zvětšení prsou v celkové hodnotě 130 450 Kč – provede MUDr. Lucie Vaněčková, zkušená lékařka s atestací z plastické chirurgie z kliniky Yes Visage (mezinárodní klinika v centru Prahy s více než 30 000 spokojenými klienty ročně). MUDr. Vaněčková je členkou České lékařské komory, České společnosti plastické chirurgie ČLS JEP a České společnosti chirurgie ruky.

Ve spolupráci se zvetseniprsou.info 

Témata: Těhotenství, Porod, Časopis Maminka, Kojení, Soutěže, prsa, Přihlášení, Zvětšení, Poprsí, Lucie Vaněčková, Soutěž, Praha, Česká lékařská komora, YES VISAGE, Dekolt, Jedinečná příležitost, ČLS JEP