Maminka.czPorod

Turistka porodila do moře. Rodiče se vynořili s miminkem v náručí. Plánovali to?

redakce 14.  3.  2018
To tu ještě nebylo. Těhotná žena z Ruska porodila dítě přímo do moře. Podivuhodná scénka se odehrála v egyptském resortu Dahab, který je rájem potápěčů. Rodiče vylézající z vody s miminkem v náručí vyfotila místní obyvatelka z balkonu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Žena, jejíž identita není zatím známá, porodila dítě do Rudého moře v egyptském letovisku Dahab, severně od známějšího Šarm aš-Šajchu. 

Na snímcích, které vyfotila a zveřejnila na sociální síti místní obyvatelka Hadia Hosny El Said, je vidět straší muž, který vylézá z moře na břeh s novorozencem v náruči, přičemž děťátko má stále ještě pupeční šňůru. Tu pak odstřihne do lavoru, který drží novopečený tatínek. 

Porod do vody: Úleva pro rodičky, obavy porodníků...

Na další fotografii vychází z vln hubená žena v bikinách a potápěčských brýlích. Mnozí spekulují, zda-li je to matka, nebo další osoba, která u porodu asistovala.  Na pláži ještě postává dítě, zřejmě sourozenec novorozence. 

Zda šlo o překotný porod, nebo předem naplánovaný, není jasné. Podle Hadii je zřejmě bělovlasý muž s miminkem porodní specialista, takže to vypadá, že rodiče celou akci dopředu plánovali. 

Takhle vypadá klidný domácí porod do vody:

Dvacet nejkrásnějších fotek narození, které musíte vidět
Doma porodila pětikilové dítě! Byli u toho manžel, syn i dcera
Osmiletá dívka asistovala u porodu. Přestřihla i pupeční šňůru a jednou chce být dulou!

 

Témata: Porod, Novorozenec, Miminko, Od těhotenství k porodu, Rodiče, Moře, Překotný porod, Těhotná žena, Novopečený tatínek, Scénka, Pupeční šňůra, Úleva, Postava, Celá akce, Pór, Plán, Sociální síť, Identita, Obyvatelka, Náručí, Rudé moře