Maminka.czMateřství

Tyhle momenty vás dostanou: 8 důkazů, že mámy pro své milované dokážou cokoliv!

Dita Mrázková 13.  5.  2022
Mámy, které samy sdílejí své mateřské skutky, jejich pyšné děti, které se jimi chlubí na síti, a všichni další, kteří jsou dojatí nezištnou maminkovskou pomocí. Těchto 8 fotografií vás dojme i pobaví. Na všech totiž nechybí ta nejdůležitější emoce: LÁSKA.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ne nadarmo se říká, že máma vydrží všechno. Jako by se pro všechny uměla rozkrájet na tisíc kousků. A většina maminek to dělá naprosto nezištně, bez čekání na vděk nebo přízeň. Podívejte se na tyhle fotky, je na nich bezpodmínečná láska. Ta pravá mateřská.

1.

"Mé dceři zbývá necelý rok na dokončení vysoké školy. Studuje obchodní administrativu. Je dobrá, chytrá a touží pracovat. Stále mi zbývá 20 bloků na dokončení směny, ale pamatuji na svou dceru a nic mě nezastaví..."

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: V květnové Mamince najdete rozhovor s Jitkou Boho

2.

"Moje máma je můj vzor. Její studentka dnes nemohla najít chůvu, a tak jako pravá africká máma učila tři hodiny ve třídě s dítětem na zádech. Jsem tak šťastná, že jsem vychovávána ženou, která miluje svět stejně jako své vlastní děti..."

Klepněte pro větší obrázek

3.

"Moje máma mi zítra dává jednu ze svých ledvin. Nejlepší máma všech dob!!!"

Klepněte pro větší obrázek

4.

"Mamka se bála, že někdo na naši kočku šlápne, a tak kolem ní dala kužely..."

Klepněte pro větší obrázek

5.

"Když jsem dnes vysazovala syna Eliáše u školy, ptala jsem se ho, proč tam stojí tolik aut. Říká smutně: Protože dnes je 'Den koblih s tátou'. Tak jsme se rychle vrátili domů, a protože žijeme sami, tak jsem udělala tátu ze sebe. Pro úsměv svého syna totiž udělám cokoli."

Klepněte pro větší obrázek

6.

"Moje máma se překonala. K Vánocům darovala 42 vlastnoručně pletených přikrývek nemocným dětem v naší nemocnici..."

Klepněte pro větší obrázek

7.

"Moje milovaná maminka udělala mým morčatům domeček s gauči a dětskými obrázky. Jsi nejlepší, mami!"

Klepněte pro větší obrázek

8.

"V letadle mě zaskočila matka, která rozdala přes 200 dárkových tašek naplněných bonbony a špunty do uší pro případ, že by její čtyřměsíční dítě během letu plakalo. Neuvěřitelné!"

Klepněte pro větší obrázek

 
Témata: Rozhovor, Mateřství, Péče o dítě a jeho výchova, Instagram, Syn, Dcera, Sociální sítě, Vánoce, mateřská láska, matka a dcera, Domácí mazlíčci, Student, studium, Afrika, Samoživitelky, transplantace, oběť, letadlo, Děti, Koblih, Máma, Čok, Maminka, Eliáš, Emoce