Maminka.czGalerie

Tyhle panenky procestovaly s majitelkou svět! No, nejsou kouzelné?

kog 7.  11.  2019
Vypadá to jako nějaký nový animovaný film, ale tyhle panenky opravdu cestují po celém světě. Dělají společnost fotografce Eileen Lam z anglického města Ipswich. Ta je fotí v nejrůznějších destinacích světa. A na Instagramu s panenkami slaví velké úspěchy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Takový úspěch ale Eileen vůbec nečekala. Instagramový účet Dollytreasures si založila jen tak z legrace. Její dcera Bernadette, přezdívaná Dolly, šla na vysokou a její máma si řekla, že takhle aspoň zůstanou v kontaktu. Jenže panenky na cestách začalo sledovat stále více lidí. "Je to úžasné, vůbec jsem netušila, že se to takhle chytne," svěřila se Eileen serveru Bbc.com. Navíc má fanoušky opravdu z celého světa. V současné chvíli něco málo přes osmdesát tisíc. 

Drsná máma! Fotí dceru s ulovenými zvířaty. Není to za hranou?

Roztomilé postavičky s ní cestovaly do Paříže, Honkongu, Šanghaje a sbíraly sympatie různých lidí. "Například Číňané zbožňují pohled na anglický venkov, je to pro ně fascinující. Američany to také baví," vysvětluje úspěch panenek cestovatelek Eileen. A ona se z toho raduje: "Jsem ráda, že to dělá lidem radost, připomíná jim to jejich dětství," říká. Mimo sociálních sítí už měly tyhle roztomilé panenky i svou výstavu a vznikla s nimi i kouzelná kniha s názvem The Little Mischiefs. "Je to skvělá zábava a způsob, jak se kreativně vyřádit. Pokud to bude lidi dál bavit, budu v tom pokračovat," říká tahle nápaditá fotografka. 

Chytrý nápad! Máma fotí dceru, fotky na sítích ukazuje, ale dítě ne. Jak to dělá?
Témata: Galerie, Instagram, Hračky pro děti, Tvoření, Cestování, Maminka cestuje, Panenky, Pán, Doll, Paříž, Dolly, Animovaný film, Fotografka, Proces, Panenka, Majitelka, Majitel, Panenky na Heureka.cz