[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]
Špenát a petržel omyjte a nechte okapat. Limetku vymačkejte a kůru najemno nastrouhejte. Kiwi oloupejte a nakrájejte na menší kusy, jablko zbavte jádřinců a i se slupkou rovněž nakrájejte. Přečtěte si celý recept.
Oloupanou sladkou bramboru nakrájejte na plátky a povařte asi 10 minut v osolené vodě, aby plátky zůstaly pevnější. Opláchnuté jarní cibulky nakrájejte na kolečka, oloupanou šalotku na drobné kostičky. Přečtěte si celý recept.
Troubu zapněte na 140 °C. Pepř, koriandr a vlašské ořechy podrťte v hmodíři. Bylinky omyjte, osušte a nasekejte najemno. Šalotku nakrájejte nadrobno. Panenku ze všech stran osolte a potřete hořčicí. Nadrcené koření smíchejte s bylinkami a panenku ve směsi ze všech stran obalte. Přečtěte si celý recept.
Troubu předehřejte na 240 °C. Sýr a fazolky rozložte na plech pokrytý pečicím papírem, lehce pomazaný olejem a pečte 10 až 12 minut, až sýr zvláční a začne zlátnout. Mezitím spolu prošlehejte olej, citronovou šťávu, hořčici a šalotku v míse. Přečtěte si celý recept.