Maminka.czSoutěže

*UKONČENO* Soutěžte o dětské lahvičky značky NUK Nature Sense v hodnotě 1500 Kč

Reklama 6.  12.  2017
Dětské lahvičky značky NUK Nature Sense, byly vyvinuty tak, aby byly co nejblíže přírodě, tak jako je přirozené kojení dítěte. Příroda je totiž zdroj té nejlepší inspirace a jen díky ní lze zajistit těm nejmenším z krmení stejný zážitek jako při pití mateřského mléka! Jak se do soutěže zapojit? Stačí odpovědět na soutěžní otázku a díky správné odpovědi vyhrát plínkový dort s lahvičkami Nature Sense.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Inspirace přírodou

Značka NUK byla založena v Německu již v roce 1956. Dudlík lahvičky byl inspirován tvarem ženského prsu a díky tomu zajišťuje dítěti co nejpřirozenější sání mléka, nebo jakéhokoliv jiného tekutého příkrmu. Extra měkká hubička lahvičky se přizpůsobí tvaru dětských úst, podobně jako ženská bradavka, a několik malých otvorů na jejím konci propouští přesně takové množství tekutiny, jaké je dítě schopné polknout. Dudlík má navíc speciální tvar – okolí sacích otvorů je široké a měkké a připomíná tak matčin prs.  Pít z lahvičky je pro miminko ještě pohodlnější díky speciálnímu otvoru NUK Anti-Colic, který zabrání polykání zbytečného množství vzduchu vedoucího k nepříjemným kolikám.

Klepněte pro větší obrázek

Proč právě NUK Nature Sense?

  • Několik malých otvorů v savičce poskytuje hladký a přirozený průtok jako mléčné kanálky v matčině prsu
  • Lahvička z vysoce kvalitního polypropylenu je odolná, neobsahuje BPA, s obsahem 150 ml
  • Široká a flexibilní opora pro rty s extra jemnou savičkou, podobná matčině bradavce
  • Inovativní antikolikový otvor zabraňuje spolknutí vzduchu
  • Pro děti ve věku 0-6 měsíců, S (3 malé otvory pro mateřské mléko, čaj, vodu)
Klepněte pro větší obrázek

Lahvička roste s vaším miminkem. Jak to funguje?

Aby krmení z lahvičky uspokojilo i větší strávníky, NUK jim přizpůsobil jejich dudlíky. Rozdíl je nejen v jejich velikosti, ale také v počtu otvorů. Dostupné jsou dva rozměry – pro miminka ve věku 0-6 měsíců a 6-18 měsíců. Menší velikost je dostupná ve variantách S a M, větší v S, M a L, kdy je každý typ vhodný na jiný typ potravy. Varianta S má tři otvory a nejlépe se hodí na mateřské mléko, čaj, vodu nebo kojeneckou výživu. M má šest otvorů a je vhodná pro hustší typy kojenecké výživy. Varianta L s devíti otvory na jakékoliv hutnější příkrmy.

Klepněte pro větší obrázek

Testováno maminkami, porodními asistentkami i dětskými lékaři

Kdokoliv, kdo krmí miminko poprvé lahvičkou NUK Nature Sense, si bezpochyby všimne, že anatomický tvar lahvičky a jeho přesné kopírování přírody má přímý vliv na to, jestli dítě lahvičku přijme a jak dobře ji vnímá. Proto ji drtivá většina nejen matek, ale i porodních asistentek a pediatrů vřele doporučují!

 

Soutěžní otázka zní: Kdy byla založena značka NUK? 

  1. 2003
  2. 1956
  3. 1943

Plínkový dort s lahvičkami NUK Nature Sense v hodnotě 1500 Kč vyhrály tyto soutěžící: 

  • Hana Kailová - Mezuň
  • Miroslava Šimková - Letná
  • Karla Balejová - Pozděchov

Gratulujeme!

Soutěž trvala od 6.12. 2017 do 19.12. 2017, kompletní pravidla naleznete zde

 

Témata: Jen pro maminku, Soutěže