Maminka.czTipy a rady v těhotenství

Usínání u televize i vysoké podpatky. Co vše může v těhotenství ublížit?

Tereza Víchová 12.  7.  2017
Už vám není dvacet a čekáte miminko. Máte nadhled vyššího věku, tedy výhodu. Ale asi vás během těhotenství sem tam někde píchne. Na co být opatrná s rostoucím bříškem a proč si nenechat masírovat palce u nohou?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V polovině osmdesátých let rodily ženy, kterým bylo průměrně 24,6 roku. Dnes je dvacítka v porodnici raritou. V mém nejbližším okolí se „začalo“ s dětmi v 39, a dokonce i v 41 letech.

I když jste třeba sportovkyně, která navíc dbá na zdravou stravu, jednu věc neošálíte – tělo vás nosí po světě o mnoho déle než generaci vaší maminky. Už proto potřebujete vědět, co v těhotenství zohlednit, abyste si to vy i vaše tělo užily. 

Bez kyseliny listové ani ránu. Proč je v těhotenství důležitá?
Témata: Těhotenství, Porod, Časopis Maminka, Miminko, Tipy a rady v těhotenství, Nezapomínejte na sebe, Televize, Nenávratné poškození, Neposlední řada, Nejhorší případ, Bříško, Sperma, Oblíbený sport, Kolečkové brusle, Hrudní páteř, Poslední trimestr, Chlór, Lezení, Představa, Nošení, Vedro, Přesný čas, Pravý úhel, Zdravý rozum, Bederní páteř, Televize na Heureka.cz