Maminka.czVáš domov

Usnadněte si práci s novými spotřebiči LG!

Reklama 22.  11.  2019
Stojíte u sušáku na prádlo a díváte se na své děti, jak si hrají na zahradě, a říkáte si: „Kéž bych tam mohla být s nimi.“ Ten vzácný čas, kdy si můžete společně hrát a užívat si, by vám neměly brát domácí práce. Ale musíte si dobře vybrat ty pravé pomocníky, na které bude spolehnutí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

První se otestujte

Nová pračka a sušička jsou vytvořeny na míru všem náročným spotřebitelům a jejich životním stylům. LG vytvořilo krátký test, podle kterého zjistíte, jaký prací program je pro vás jako stvořený. Pro velmi vytížené pračka nabízí rychlý program, který vše zvládne za 39 minut! Alergenů se nejlépe zbavíte díky technologii Steam+™ a to téměř bez pomačkání. Tento program eliminuje až 99,9, % všech možných alergenů, což uvítají určitě všichni rodiče malých dětí. Přece jenom dětská pokožka je tenčí, jemnější a celkově náchylnější na vnější vlivy.

Chytré funkce, které pomáhají

Otravuje vás pořád studovat lístečky na oblečení? Jasně, je to dobré, protože se vyhnete nepříjemného okamžiku, kdy otevřete pračku nebo sušičku a všechno máte o dvě velikosti menší. Ale co kdyby tohle za vás obstarala sama pračka? Zdá se vám to nemožné? Nový set pračky a sušičky LG má speciální funkci, která automaticky zváží prádlo a pozná i jemnost vláken. Tím pádem se postará o to, aby se nic nepoškodilo. A sušička výsledek dotáhne do nadýchaného a nepomačkaného konce.

Klepněte pro větší obrázek

Šetří čas, peníze i přírodu

Ekologie se řeší ve všech oblastech našeho života a samozřejmě praní není výjimkou. Buben nové pračky LG je dost velký, aby pojmul více prádla najednou. Sušička má technologii EcoHybrid, která suší úsporně jak s ohledem na přírodu, tak i na váš čas a peněženku. Mít tento set dohromady má jednu nespornou výhodu. Spotřebiče k sobě patří stejně jako Křemílek a Vochomůrka. „Díky funkci chytrého párování  si přes Wi-Fi vymění informace o posledním použitém programu. Samy se tak dokonale sladí a zajistí tu nejlepší péči o vaše prádlo,“ produktový specialista značky LG Aleš Hrubý. Společně vám tyto produkty přinesou pohodlí, perfektní výkon, provoz a další benefity, o kterých se vám ani nesnilo.

Více informací najdete na www.LG.com.

Témata: Váš domov