Maminka.czDětské oblečení a dětská obuv

Už máte Mimibazar v mobilu? Nákup i prodej vybavení pro děti snazší než kdy předtím

redakce 25.  9.  2018
Jednodušší už to být nemůže. Chcete prodat něco, co už vy nebo vaše děti nepotřebujete? Nafoťte to mobilem a rovnou to pomocí mobilní aplikace webu Mimibazar prodejte. Stejně snadno můžete samozřejmě nakupovat to, co vám naopak schází.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Možná to taky znáte. Děti rychle rostou a vám se doma vrší věci, z nichž vyrostly, což může být zrovna tak oblečení, jako knížky nebo hračky. Vyhodit je to rozhodně škoda, něco můžete rozdat mezi kamarády či věnovat charitě, ale zachovalé kousky by se dost možná vyplatilo prodat, co myslíte? 

Nemusíte kvůli tomu nikam chodit, prodejte nepotřebné věci přes internet. Teď už nemusíte ani zapínat počítač, a to díky aplikaci Mimibazar. Snadno si ji stáhnete ZDE v obchodě Google Play a okamžitě ji můžete začít používat. 

Pět největších rodičovských omylů, kterým se možná nevyhnete ani vy!

Stejně jednoduchá je i koupě dětského vybavení a nejen toho, protože na Mimibazaru pořídíte i oblečení či obuv pro dospělé, kola, koloběžky či třeba nábytek, a to nejen ten do dětského pokoje. Výhodou je obrovský výběr ve všech cenových relacích, možnost vybrat si přesně to, co potřebujete a také bezpečnost celého procesu. 

Jednoduše a rychle si vytvoříte účet se svým e-mailem, facebookovým nebo google účtem a můžete začít prodávat, nakupovat, poptávat nebo třeba vyměňovat v jakékoliv lokalitě. Inzerát založíte během chvíle přímo v aplikaci. Nabídka použitého zboží je zcela zdarma. Pokud chcete, aby byla vaše nabídka více vidět, můžete si zaplatit členství na Mimibazaru, ale není to podmínkou. 

Přehledné vyhledávání, snadná domluva

Výhodou je přehledné vyhledávání v inzerátech. Díky podrobnému filtrování hledáte vždy pouze ve zboží, které vás aktuálně zajímá a které si můžete jednoduše a rychle předat. O nabídkách se můžete s prodejci a nakupujícími domlouvat jednoduše přímo v aplikaci v centru zpráv. Díky notifikacím vám neunikne žádná nepřečtená zpráva. Vyjednávání se tak celkově urychlí.

Aplikaci najdete v obchodě Google Play ZDE, můžete si ji rovnou stáhnout a používat. Napište nám, jak se vám líbí, na maminka@cncenter.cz

Mimibazar do telefonu. Nákupy přes aplikaci jsou jednodušší
Pippa Middleton je těhotná. Miminko se má narodit v říjnu
Témata: Hry pro děti, Hračky pro děti, Pleny, Dětské oblečení a dětská obuv, Dětské boty, Výbavička pro miminko, Pippa Middleton, prodej, Oblečení, Google Play, Nepotřebná věc, Google, Máť, Mobil, Filtr, Mimibazar, Aplikace, Inzerát, Děti, Dětský pokoj, Domluva, Vyhledávání, Obrovský výběr, Použité zboží, Vyjednávání, Hračky na Heureka.cz