Maminka.czCestování

Už máte speciál Cestujeme s dětmi? Praktické rady a zajímavé tipy z naší redakce

redakce 8.  5.  2019
Nevíte si rady, kam jet s dětmi na dovolenou nebo kam vyrážet na rodinné výlety? Speciál časopisu Maminka vám s tím poradí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Chtěli jsme rodinám s dětmi pomoct praktickým cestovatelským manuálem, který si můžou vzít i s sebou na dovolenou, aby měli po ruce časopis, ve kterém najdou všechno, co potřebují, když se rozhodnou vyrazit s dětmi za dobrodružstvím v Čechách i v zahraničí," říká šéfredaktorka Maminky, Alice Rossi. 
 
 
Poradíme vám, kam se vydat na dovolenou, do jakých metropolí vyrazit a kam prostě musíte na výlet. Ve speciálu krom toho najdete rozhovory se známými osobnostmi i cestovatelskou rodinou, rady jak zvládnout rodinnou dovolenou bez hádek a  nechybí ani nápady, kam a proč byste měli vyrazit sami dva bez potomků.  
 
Dočtete se také, jak poznáte baby friendly hotely, a nechybí ani doporučení na několik konkrétních. "Sepsali jsme i praktické tipy na to, co s sebou zabalit, ať už jde o svačiny na cesty, či o dovolenkové nezbytnosti pro celou rodinu, kosmetiku i módu," vypočítává Alice Rossi.

Cestování nás baví

Speciál Cestujeme s dětmi doplňují rady, jak se pojistit, co všechno potřebujete do lékárničky, tipy známých blogerek na to, co všechno na dovolených potřebují a co jim i dětem usnadnilo cestování. Dozvíte se také, proč nezapomínat na krásná místa v Čechách, jak si jako rodina užít a přežít dovolenou a možná oceníte i tipy na hry do auta, aby cesta lépe utíkala.
 
"Doufám, že se speciál Cestujeme s dětmi bude maminkám, a nejen jim, hodit a že si ho uloží do knihovny a budou se k němu vracet. Určitě je proč! Nás v redakci moc baví," uzavírá šéfredaktorka Alice Rossi.
 
Speciál CESTUJEME S DĚTMI je právě v prodeji za 69 Kč u všech dobrých prodejců a můžete si ho rovnou objednat na ikiosek.cz 
 
Témata: Časopis Maminka, Naše tipy, Cestování, Tipy na výlet, Maminka cestuje, Cestujeme, Dovolená, Čechy, Maminka, Tip, Čest, Rada, Speciál, Náš, Děti, Alice Rossi, Reda, Hádek, Zajímavý tip, Ross, Baby Friendly