Maminka.czSlavní rodiče

Už to víte? Bára Špotáková porodila druhého syna, dostal zajímavé jméno

kog 16.  7.  2018
Světová rekordmanka v hodu oštěpem Barbora Špotáková se v sobotu stala dvojnásobnou maminkou. V hořovické porodnici přivedla na svět druhého syna, který dostal jméno Darek. S přítelem Lukášem Novotným už mají pětiletého Janka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Olympijská vítězka a mistryně světa vzkázala, že porod proběhl bez komplikací. "Syn je zdravý a všichni jsme v pořádku," vzkázala sedmatřicetiletá Špotáková. "Termín jsem měla dvanáctého července, ale Darek si asi chtěl počkat na den narozenin Karla Gotta," doplnila s úsměvem. 

V hořovické porodnici byla Špotáková velmi spokojená. "Velmi ráda bych poděkovala paní doktorce Věře Pavlů a paní porodní asistentce Vlastě Cajthamlové za jejich přístup a vedení mého porodu. Byla jsem maximálně spokojená a díky těmto dvěma dámám byl pro mě druhý porod velkým zážitkem s hladkým průběhem,“ pochvalovala si šťastná maminka. 

Témata: Děti, Porod, Slavní rodiče, Miminko, Syn, jméno, Bára, Šťastná maminka, Pór, Velký zážitek, Věra Pavlů, Bára Špotáková, Druhý porod, Bar, Mistryně, Olympijská vítězka, Cestovatel, Hladký průběh, Dostal, Maminka, Spot, Hořovická porodnice, Zajímavé jméno, Mistr světa, Špotáková