Maminka.czHoroskopy

Váhy milují řád, organizování a pocit důležitosti. Jaké další vlastnosti jim přisuzují hvězdy?

redakce 23.  9.  2022
Blíží se termín vašeho porodu a vy se už nemůžete dočkat, až poznáte toho, koho 9 měsíců nosíte pod srdcem? Zda bude mít nosík po mamince a úsměv po tatínkovi, možná uvidíte na první pohled. Ale jaké povahové vlastnosti mu přisuzují hvězdy? Odpověď na tuto otázku zná astroložka Martina Blažena Boháčová.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Narodí-li se vám potomek ve znamení Vah, narodil se vám estét. Tyto děti si potrpí na krásné a útulné prostředí. Hlídejte proto, aby měly všude čisto a aby vše kolem nich bylo maximálně upravené. 

Děti narozené mezi 23. zářím a 23. říjnem mají velmi pozitivní vztah k barvám. Váhy budou od malička vašimi největšími pomocníky v domácnosti. Rozhodně jim nezapomínejte dávat najevo, jak důležitými členy rodiny pro vás jsou. Zapojením do veškerých aktivit jim dokážete, že se na ně spoléháte, že s nimi počítáte a že je potřebujete. Odmalička je učte pořádku – kontrolujte jim skříně, protože návyk pro organizaci věcí i času se jim bude v životě rozhodně hodit. 

Kozoroh na dramaťák, Beran na kolektivní sport. Vyberte dítěti zájmový kroužek podle hvězd!

Váhy velmi často mívají pocit, že je někdo nemá rád. Proto je velmi důležité jim ukazovat svoji lásku a náklonnost. Ony se totiž cítí ukřivděné a opomíjené. Pokud mají bratříčka nebo sestřičku, snažte se, aby v sourozeneckém vztahu vždy vnímaly rovnoprávnost. Dávejte dítěti dostatečně najevo, že je milováno, protože láska a rodina je pro Váhy velmi důležitá. 

Školáci podle horoskopu: Panny jsou pečlivé, Ryby mají rády autority, Blíženci jsou šašci třídy
Témata: Porod, Výchova, Horoskopy, Znamení podle horoskopu, astrologie, váhy, Kozoroh, Důležitost, Organizování, Rovnoprávnost, Martin Blažena Boháčová, Pocit, Váha, Vlastnost, Pocit důležitosti, Váh, Znamení vah