Maminka.czSlavní rodiče

Vánoce slavných maminek: Která dává dětem měkké dárky a která věří na Ježíška?

Markéta Novák Matějková 2.  11.  2017
Které děti známých maminek už napsaly Ježíškovi? A u koho doma se Vánoce neobejdou bez měkkých dárků? Na to jsme se zeptali známých maminek, které s námi vyrazily nakupovat minulý týden do Lindexu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Časopis Maminka pořádá nákupní akci se značkou Lindex dvakrát do roka a vždy má velký úspěch nejen mezi čtenářkami Maminky, ale pravidelně se zde potkáváme také se slavnými maminkami, jejichž tvář zdobila titulku našeho časopisu.

Zatímco čerstvé maminky Andrea Růžičková a Lenka Zahradnická letos prožijí vánoční svátky poprvé s miminkem, tak Lucie Křížková, která má pětiletého syna, přiznala, že ten už dopis Ježíškovi napsal.

„Davídek už Ježíškovi dopis poslal. Vím, že se na Vánoce moc neoceňují měkké dárky, takže to jsme si už odbyli teď. Na Vánoce tak budou určitě jen samé hračky," řekla už dvojnásobná maminka Lucie Křížková, která letos porodila holčičku Lolu.

Zato Radka Rosická, která je maminkou tříletého Tomáška, prozradila, že měkké dárky jsou klasika a k Vánocům prostě patří. Sympatická modelka a moderátorka ovšem také dodala, že zatím na Vánoce nic nakoupeno nemá. Úplně stejně je na tom zatím také Lenka Zahradnická, která se svěřila, že stále ještě věří na Ježíška a navíc vše nechává na poslední chvíli.

A jak to máte vy? Už napsaly vaše děti dopis Ježíškovi?

Podívejte se také na video, jak to vypadalo na letošních Podzimních nákupech se značkou Lindex.

Lucie Křížková: V roli mámy se pořád něčemu učím
Andrea Růžičková ukázala svého chlapečka. Víme, jak se jmenuje
Herečka Lenka Zahradnická je maminkou. Holčičce dala pohádkové jméno

 

Témata: Video, Slavní rodiče, Vánoce, Dopis, Pětiletý syn, Andrea Růžičková, Čerstvá maminka, Nákupní akce, Vánoční svátek, Slavná maminka, Tomáška, Ježíšek, Lindex, Maminka, Van, Klasika, Děti, Davídek, Minulý týden, Známá maminka, Poslední chvíle, Dvojnásobná maminka, Dárek, DAV, Lenka Zahradnická