Maminka.czTipy na dárky

Vánoční dárky pro celou rodinu: Tady si vybere každý!

redakce 30.  11.  2021
Vánoční svátky jsou za rohem a vy si marně lámete hlavu, čím obdarovat své nejbližší? Vybrali jsme dárky, kterými potěšíte každého v rodině. Nechte se inspirovat našimi tipy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hodinky pro matky jako stvořené

Mateřské mistrovství multitaskingu neporazí jen tak něco. S inteligentními hodinkami ho jen můžete dovést z naprosté dokonalosti. Se Samsung Galaxy Watch4 zapomeňte na lovení peněženky v kabelce ve chvílích, kdy nejvíc spěcháte – pohodlně s nimi totiž zaplatíte díky Google Pay. Detailně také sledují váš spánek, a proto přesně víte, kolikrát a kdy jste vstávali v noci k dítku. Mimo to vám kdykoliv a kdekoliv hodinky řeknou, kolik máte vody, kosterního svalstva i tělesného tuku, a taky zkontrolují váš krevní tlak a srdeční frekvenci.

Klepněte pro větší obrázek

Zdroj fotky:  Samsung

Témata: Rodina, Vánoce, Tipy na dárky, Vánoce 2021, Nákupní tipy, Dárek, Výběr, thule, Ohled, Vánoční dárky, No Limit, Dinosauria Muzeum Prague, Jedinečný zážitek, Moudrý, Elegán, Knížka, Vánoční svátek, Zdroj, Samsung, Wi-fi, Edice, Hodinky, Zub, Česká republika, Tipy na dárky na Heureka.cz