Váš příběh: Dcera miluje nevlastního otce! Co s tím?

Adrián 22. 7. 2011 19:09
Buďte ráda, že vaše dcera vašeho partnera miluje. Průšvih by byl, kdyby ho nenáviděla a vaše rodina by se rozpadla. A pokud budete rozumná, jednou, dvakrát se s ním třeba sblíží a pak ji to omrzí.
Boris C 1. 9. 2011 12:50
Cituji: "Našla jsem si totiž, byť by se to dělat nemělo, sm korespondenci mezi Janou a její výbornou kamarádkou." a dále: "A řekla jsem dceři, co jsme četla v jejích textových zprávách."
To je cesta do pekel. Zaprvé se to nedělá a za druhé když se to udělá, tak se to nikdy, opakuji nikdy, nepoužije proti oné osobě. Zachovejte klid a mějte na paměti, že čas pro vaší dceru v jejím věku běží podstatně rychleji, než pro Vás. Nechte ho běžet a jen rozumně ovlivňujte jeho směr.
Boris.
Vtip 26. 8. 2019 01:16
Tento dotaz byl jen sociální experiment paní režisérky Benešové, před premiérou jejího tehdejšího prvního filmu Zneužívání.
Petr 17. 4. 2017 21:18
dcera ho miluje asi i ted ze?
jana 12. 2. 2018 07:38
tak takovouhle "mamu" bych nechtela ani nahodou... sobecka, zavistiva, zarliva, a to i na vlastni dceru, proste hnus... s dcerou si nedokazala vytvorit zadny vztah, protoze cela ta leta ji byli chlapy a sex prednejsi... a tuhle flundru matku mela chudak holka za priklad, a jak se do lesa vola, tak se ozyva.... takze matinka by se mela zamyslet sama nad sebou a nechat dceru na pokoji, protoze za celou situaci si muze matinka sama...
Dina 27. 7. 2018 09:47
To nemyslíte vážně! 2 muže za 15let a to Vám přijde že se máma tahá s chlapama? To Vám asi hrabe. A jaký vřelý vztah se 16tiletou dcerou tak asi chcete mít, aby za Váma přišla a řekla Vám otevřeně - miluju tvýho manžela mami. Vy jste asi vážně z jiné planety, nebo tu schválně provokujete akorát. Na matce neshledávám žádnou chybu a dcera by měla respektovat, že je to matčin partner, stejně jako by to měla respektovat, kdyby se zamilovala do přítele své kamarádky apod. Dejme tomu že ji nějak omlouvá relativně nízký věk, přesto já jsem měla v 16ti letech 2,5 letý vztah s partnerem, koukat po mém otčímovi, nebo klukách mých kamarádek mě ani nenapadlo a jako nějaká přelétavá pipina si nepřipadám a moje máma byla také vdaná 2x. Jak říkám, buď jste jen haiter, nebo nějaká zhrzená mladičká holčička co to ještě nemá poskládané v hlavě normálně, jinak nemůžete obvinit matku za to že se tahá s chlapama, pokud se v životě podruhé vdá, ani za to, že s její dcerou mlátí hormony a nemá ve vlastní povaze zábrany lézt někomu do zelí, to není o výchově, ale o povaze a s tou se rodíme.
6