Manžel děti bije! Co je přiměřený fyzický trest?

Zdeněk 20. 7. 2012 12:34
Výprask by se měl dávat za závažnější proviněnění.Já jsem ho dostával jednou za čas .Poznal jsem jak chutná pasek i vařečka na zadnici.Jednou jsem lhal a zatajil 4 v žákovské knížce..Kamarádil jsem s dcerkou paní učitelky.Hrali jsme si u nás doma a já netušil,že paní učitelka k nám pro ní přijde.Všechno prasklo jo lež má krátké nohy a tak přišlo to co se dalo očekávat výprask.Rodiče přišli do pokoje s paní učitelkou a já jsem musel říci pravdu.Dozvěděl jsem se .že dostanu výprask.Nebylo mi to moc příjemný že kamarádka věděla,že budu bit až odejdou.Když návštěva odešla šli jsme do pokoje otec si odepnul řemen já se musel ohnout přes válendu stahnout trenky a řemen začal pracovat.Mamka stala s paní učitelkou a Luckou na zahradě celý výprask slyšeli.
Standa 31. 8. 2019 21:51
Měl jsem kamarádku která měla často uplakané oči když jsem se jí na to ptal říkala mi že krájela cibuli po čase se mi ale svěřila že jí řeže otec řemenem tak sem ho šel seřvat jenže ten to řekl mému tátovi a když jsem přišel domů byli zle táta si odepnul pásek je si sundal kalhoty ale pro kamarádku jsem si klidně nechal dát páskem
Ach jo 18. 1. 2013 21:47
reakce na článek: S takovym d.e.b.i.l.e.m bych se asi brzy rozvedla
22. 3. 2013 22:39
na co ještě čekáte? jste snad matka a ta má své děti chránit!! Sbalte se i s holčičkama a pryč od takovýho tyrana! Sama mám dcerku a kdyby na ni manžel vztáhnul ruku, hned by jednu chytil ode mě a ještě bych to nahlásila sociálce abych měla jistotu, že ji svěřej do mé péče.
Jana 1. 9. 2014 23:28
Si děláte srandu? Pryč od něj, ste matka a máte děti chránit... ??
A otec žádný práva nemá?? Spíš je potřeba, aby se rodiče mezi sebou bavili o výchově dřív, než si děti vůbec pořídí.. My o dětech a výchově mluvili a názory se nám rozcházejí jen zřídka a to ještě v takových věcech jako je- v kolik by měli synové jít spat a různé prkotiny.. I otec má práva,ne?
S. 20. 3. 2017 17:11
Otec, který dokáže dítě takhle třískat, pro mě osobně veškerá práva ztratil.
Pavla 21. 3. 2017 16:13
Mě fackoval otec jako holčičku za každou blbost, například když jsem omylem převrhla sklenici. Byla jsem moc hodná, ve škole jsem měla samé jedničky a byla jsem vysoce inteligentní, šikovná a talentovaná na různé věci. Nadával mi a kritizoval, nepamatuji se na nic pozitivního, co by mi kdy řekl-buzerace, trapné kecy, kritika, nulová kvalitní nebo opravdová či srdečná komunikace.

Výsledek: Nyní v dospělém věku mám problémy s muži, nějak jim moc nevěřím a nejsem s muži šťastná, možná následkem mého "chybného programu" mě muži využívají a vztahy s nimi mi nefungují. Nemůžu se zbavit vím že chybného programu, že "muži jsou hajzlové."
babka 1. 4. 2017 09:25
Nebolo by na škodu mu jednu riadnu naložiť Nedovoľte mu ubližovať vašim dievčatkám.To nie je otec,ale dozorca v base. >
Marťa 10. 2. 2018 00:25
Nezlobte se na mě, ale co je za blbost tvrdit, že na vsi rodiče bijou své děti víc, než městě? To si vážně myslíte, že na vsi žijou jenom přiblblí křupani?! Já vychovávám syna sama, žijeme na vsi, ale nebiju ho! A mít vedle sebe člověka, jako máte Vy, který neumí vychovávat jinak, než fackama, tak bych s ním nevydržela ani den. Sebrala bych děti a pryč od něj. Takto jsem to udělala i já.
Soňa 22. 6. 2018 13:22
Tak možná by neškodilo namlátit manžílkovi, zjevně by mu to prospělo.
Můj fotr po mně taky jenom vyjížděl a nic jsem neudělala dobře. Takže jsem jednoho dne vzala batoh a šla.
Můj partner jednou jedinkrát začal na dceru řvát, že špatně počítá. Sjela jsem ho takovým způsobem, že se už raději do učení nemíchal.
Mimo to, chlap, který bije desetiletou dceru na holý zadek, to už je trochu úchyl, ne?
Havran 7. 1. 2020 12:36
No je to trochu plzný... A taky to vypadá, že má manžílek nějaký mindrák, který si vybíjí na holkách.

Příspěvek je skoro deset let starý, doufám, že od něj holky utekly všechny tři.
Monika 4. 8. 2018 10:47
Ja mam 20 a mna biju tiez vzdy a za kazdu volovinu a vsade boli to jak fras vzdyy
12